Siden sist..

Jeg har tatt meg en pause fra bloggingen en stund nå og det er rett og slett fordi det har vært veldig mye som har skjedd med skole, konserter osv.. I tillegg har jeg hatt veldig lite motivasjon når det gjelder alt.. 

Siden sist har jeg derimot gjort ganske mye morsomt! Jeg har vært på to konserter. Først var det Justin Bieber 18.mai og One Direction 7.mai :) Begge konsertene var kjempe kule, men One Direction slo helt klart Justin ned i støvlene når det gjaldt stemningen. Det var helt magisk. Guttene ga så mye på seg selv og gjorde det mer personlig, ved å snakke masse til publikum og hele tiden si hvor mye de elsket Norge! haha, klisje.. 

 
Meg og verdens kuleste kusine, Marte og Marta på JB konsert! :) 

  
Meg og Albertine på One Direction konserten! Vi satt ganske langt bak, men det gjorde absolutt ingenting. Det var helt sykt <3 

11. mai var det klart for Idol finalen i spektrum. Dit dro jeg sammen med Ida. Steffen og Astrid Smeplass var favorittene mine fra starten av, men ingen av de kom til finalen. Derimot var jeg veldig glad for at Siri og Eirik kom til finalen. Begge to var utrolig flinke. Jeg husker fortsatt den syke audition hans. Da han covret queen sin Don't stop me now acoustic. Siri har imponert gjennom alle liveshowene. Begge imponerte utrolig i finalen, så da resultatene ble lest opp heiet jeg ikke på en, men begge. 

  
Siri, the winner og Eirik, en god nummer to!

- Noen andre som var på noen av konsertene eller idol finalen? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar