30 Days Challenge: Day 9

♥ Challenge day 9: 10 ting du ønsker deg

1. Jane Iredale mineralsminke. Jeg er så misfornøyd med sminken min for tiden. Jeg føler at enten så dekker den og får meg til å se veldig sminket ut, eller så dekker den ingenting, men ser naturlig ut. Jeg vil ha litt dekking av urenheter, men det må se naturlig ut. Jeg har veldig lyst til å gå tilbake til mineralsminke, for det er bra for huden i tillegg til at det dekker og ser naturlig ut. Jane Iredale har vunnet veldig mange tester og virker utrolig bra.

 

2. Nye objektiver til kameraet mitt 

3. Kamerastativ og fjernkontroll


Tok dette bilde fra everydayhappiness.blogg.no. Det er omtrent det samme jeg ønsker meg, minus kameraet. 

4. Ny veske. En ting som står høyt på ønskelista for tiden er en stor veske som rommer alt jeg trenger å ha med meg på skolen. For tiden bruker jeg sekk, noe som egentlig er veldig greit siden jeg har litt problemer med ryggen. Det hadde derimot vært fint å hatt en veske jeg kunne brukt innimellom. 

5. Hytte ved sjøen. Jeg skulle virkelig ønske at familien min hadde hytte ved sjøen. Jeg elsker å bare kunne sole meg, dra på båtturer. Skulle ønske alle helger var osm forige. 
6. Mer motivasjon når det kommer til skole. Jeg har rett og slett null energi og motivasjon på skolen for tiden. Vanligvis er jeg veldig glad i skolen og jeg liker faktisk å lære nye ting, men for tiden synes jeg alt vi gjør er kjedelig. I tillegg føler jeg at karakterene mine bare går nedover, noe som er veldig teit, siden mange fag er avgangsfag i år. Jeg håper virkelig at motivasjonen kommer tilbake til høsten og at jeg kan holde energien oppe hele 3. klasse. 

7. Sommerferie. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til ferien nå!! 

8. Å vinne i lotto, så trenger jeg ikke tenke på penger resten av livet. 

9. Å møte One Direction :D Den siste vet jeg rett og slett ikke, kommer ikke på noe mer nå.. :) 

- Hva ønsker dere dere? 

2 kommentarer

midtpunktene
-29.05.2013 kl:21:11


Haha et får du vite når min dag 9 kommer :)
denderrebloggen
-29.05.2013 kl:21:18


midtpunktene: da må jeg vente lenge.. :(

Skriv en ny kommentar