30 days Challenge: Day 15

♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på

Jeg har gått på en del fritidsaktiviteter. I starten av barneskolen prøvde jeg meg på fotball. Det varte ikke så veldig lenge. Jeg var på trening i 3 uker, så slutta jeg.

Deretter starta jeg igjen og var der i 3 uker og slutta igjen. Sånn holdt det på en liten stund. I 4. klasse begynte jeg i Bøler skolekor og der går jeg fortsatt. Det utrolig gøy og sosialt. Og det er den fritidsaktiviteten jeg har holdt ut lengst på. Jeg er usikker på om jeg skal fortsette til neste år, men ikke på grunn av at jeg ikke liker det lenger, men fordi det blir litt mye med 3. året på videregående og sånt. Om sommern drar vi på turer. Det er høydepunktet i løpet av året og veldig morsomt. Om 21 dager drar jeg til Palma, Mallorca!! Gleder meg sinnsykt mye :) 

Håndball starta jeg på i 6.klasse. Det hadde ikke gått opp for meg før da at håndball kanskje var tingen for meg før da, selv om det jeg likte best med fotball var å være keeper. Det var fordi da kunne jeg ta ballen med hendene. Jeg spilte først på Bøler i 4 år, deretter ett år på Vålerenga før jeg slutta. Jeg tror Jeg ble rett og slett litt lei i tillegg til at jeg ikke ville satse like mye som resten av laget. 

I tillegg til dette har jeg gått på litt teater og dans. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar