Sommerferie planer

Halla!

Hadde bare tenkt til å slenge inn ett innlegg før jeg stikker til båten til Ina. Jeg og Ina skal nemmelig seile til sverige med familien hennes og løpe ett løp der. Så Stine får ta seg av mye av bloggingen mens jeg er vekk. Tror det blir litt harry handling på veien hjem fra Sverige, eller håper i hvertfall på å få med meg litt godteri! 

Sommer dere karnsje har skjønt har jeg vært i palma med koret, hvor Stine x2 går. Vi hadde det kjempe koselig, savner det masse!!

Som jeg fortalte over skal jeg til Sverige med Ina, blir koselig, synes det er sååå koselig å være på båten!Rett etter jeg har kommet hjem fra Sverige drar jeg og familien min til Italia og Cinque Terre. Blir så delig, med litt mere sol og sommer. Vær gudene er ikke akkuratt på vår side her i Oslo.


Videre bærer det til Snåsa og bondetlandet, der skal jeg finne meg nye bestevenner. De må nok mest sannsynelig være kuer, siden det nesten ikke er mennesker der, hvertfall ikke normale. Det kan jo være jeg er heldig og finner en gris. 

Siste feriemål før vi reiser hjem er sunnmøret, hvor jeg skal besøke familien. Resten av ferien skal jeg bruke godt hjemme.

 

-Katta

 

Hvordan er sommerferie planene deres?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar