30 Days Challenge

30 Days Challenge: Day 30

♥ Challenge day 30: Mobilen din

Siste dagen med challenge. Jeg tidsinnstilte dette innlegget, men glemte å gjøre det ferdig som dere sikkert har sett.. I hvertfall så er det ikke så mye å si på denne challengen. Jeg har en IPhone 4s i svart på 16 GB (noe som for min del er ganske lite egentlig). Jeg er super fornøyd med den. Den fungerer like bra nå som når jeg fikk den for 1 1/2 år siden. 

30 Days Challenge: Day 29

♥ Challenge day 29: En sang du virkelig er lei

Kommer ikke på noen sang jeg er virkelig lei av, men mange av sangene på radioen går alt for ofte.. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nå sitter jeg mest sannsynlig på Mallorca og soler meg. Jeg fant nemlig ut at jeg kunne tidsinnstille resten av challenge innleggene, så den siste challengen kommer i morgen. 

Etter det blir det mest sannsynlig ingen blogging før mandag, med unntak av kanskje et par mobilblogginnlegg.

Slenger med noen bilder fra korturen i fjor..
<

- Ha en god ferie! 

30 Days Challenge: Day 28

♥ Challenge day 28: Et bilde av deg da du var liten30 Days Challenge: Day 27

♥ Challenge day 27: En ferie du vil på igjen

Cruise i 2009

30 Days Challenge: Day 26

♥ Challenge day 26: Yndlings spillet ditt

Jeg spiller kun spill på mobilen min, og for tiden er jeg blitt helt hekta på Hay Day.30 Days Challenge: Day 24 & 25

♥ Challenge day 24: Noe du er redd for

Jeg er redd for ganske mye egentlig, men det jeg er verste må nok være edderkopper og alle mulig andre krypdyr.. Og det vil jeg ikke laste opp bilder av, så da blir det ingen bilder.. haha 

♥ Challenge day 25: 3 ting du hater

1. Bitchy people... 

2. Insekter

3. Dette bildet illustrerer den siste tingen veldig bra. haha

 

BTW: i morgen kommer det en sykt digg oppskrift på lapper som jeg prøvde ut i dag tidlig siden vi ikke starta før kvart på 12.. Gled dere <3 30 Days Challenge: Day 23

♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre

Hoppe i fallskjerm.. Jeg har sinnsykt høydeskrekk, så det kommer jeg aldri i verden til å gjøre.. 
 

Straks sommerferie

Nå er det omtrent sommerferie for min del. Jeg er ferdig med eksamen, som er utrolig digg og alle karakterene er satt. I går hadde jeg fri, og i dag slutta vi halv 12. Det eneste vi gjorde var å vaske å klasserommet (Jeg, Ida og Gitte ble stuck med  å fjerne tyggis under pultene.. EKKELT!! ) og levere bøker og mac.. Det sistnevnte var ganske trist! Men jeg har en pc som funker og nå har jeg lastet ned et redigeringsprogram, så jeg får redigert bilder også. 

I morgen er det gullbamsen på Symra.. Og vi skal ikke møte før kvart på 12, noe som betyr at jeg kan sove leeeenge.. Og på fredag er det bare avsluttning i hallen og utdeling av vitnemål. Så egentlig kan jeg si at jeg har sommerferie nå føler jeg.

Nå skal jeg se på den nyeste Pretty Little Liars episoden <3 


30 Days Challenge: Day 22

Nå har jeg ikke blogget på veldig lenge.. Jeg hadde eksamen fra torsdag til mandag og jeg hadde jo planer om å blogge igjen på mandagen. Det skjedde ikke av to grunner. For det første var jeg sliten etter eksamen og hadde lyst på en dag fri til. Det andre var at jeg var litt lei meg og sur på sensor, som var i overkant pirkete og gretten.. Men nå går det helt fint og jeg skal blogge som fullt igjen <3 

♥ Challenge day 22: Alle premiene du har vunnet

Jeg har egentlig ikke så veldig mye flaks, så jeg har ikke vunnet så mye. Hvert fall ikke som jeg husker.. Men det er to ting jeg vant for en liten stund siden. 

Gullbamsen, som er en konkurranse for hele mediefagslinja på Bjørnholt. Der konkurrerer vi med produkter vi har lagd gjennom hele året. Jeg og Birgitte vant i kategorien beste trykk (grafisk design) for et sommermagasin vi lagde sammen. Det var utrolig gøy å vinne noe, og det ga meg masse mer motivasjon når det kommer til grafisk design. Premien var en gullbamse og goodiebags :) 2 billetter til premieren på hunger games, diverse pokaler fra idrettene jeg gikk på som liten og loddtrekninger. 30 Days Challenge: Day 21

♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør

Da kan jeg bare hente 3 ting fra bucket lista jeg har på notater på mobilen. 

1. Feire nyttår i New York. Etter å ha sett New Years Eve så har jeg bare hatt så lyst til å feire nyttår i New York. 

2. Reise verden rundt og oppleve nye ting i andre land, som for eksempel å feire karneval i Brasil og kjøre bil gjennom USA. 

3. Farge håret rød lilla. Jeg vil ha en farge som er litt rød lilla. 

30 days challenge: Day 20

♥ Challenge day 20: En artist du liker

Olly Murs! Han er en fantastisk sanger og entertainer. Han var med på x-factor i Storbritannia i 2009, men han kom ikke helt til topps. Derimot er det jo som regel 2. plassen som blir mest populær i etterkant, og det var denne plassen Olly kom på. De fleste har helt sikkert hørt Troublemaker på radioen, som han synger sammen med Flo Rida. 

 

Han har gitt ut 3 album siden 2009 og nå for tiden leder han xtra factor, som er en backstage program fra x-factor, sammen med Caroline Flack. 

Også er han jo super kjekk og veldig sjarmerend da folkens!  

30 days challenge: Day 19

♥ Challenge day 19: Drømmeferie

Jeg har vært utrolig mange steder på ferie. Men er det ett sted jeg har lyst til å dra er til California! 30 Days Challenge: Day 18

♥ Challenge day 18: Smykkene dine

Nå kommer det faktisk en challenge på riktig dag til en forandring. Det har blitt et par nå som har hengt en dag etter, men nå skal jeg skjerpe meg. Jeg kom forresten ikke opp i muntlig eksamen, så nå er det bare mediefag som gjenstår før jeg kan ta en velfortjent (føler nå jeg) sommerferie! Jeg har en del smykker, men de jeg bruker mest er de to store og noen av de små. I det siste har jeg blitt utrolig dårlig til å huske å ta på meg smykker, ikke en gang øredobber. 

30 Days Challenge: Day 17

♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv

1. Jeg blir utrolig lett stressa og takler det ikke så veldig bra. Går vel mest rundt og suser og blir er sur. 

2. Jeg er venstrehendt.

3. Jeg har verdens beste kjæreste! tihi <3

4. Jeg klipte meg kort i 3. klasse. Jeg klipte av meg hestehalen og fikk den med meg hjem. haha. Hadde vel hår til korsryggen og når jeg kom ut derfra hadde jeg til kjeven eller no. Jeg kunne i hvert fall ikke ha det i hestehale.. 

5. Jeg er godteholiker. Jeg er seriøst avhengig av godteri og klarer meg omtrent ikke en dag uten det. 

6. Jeg elsker å reise. Spesielt til London, hvor jeg var 2 ganger i 2012. Skal tilbake dit i høst, for å sjekke ut en skole jeg vil gå på etter videregående med Albertine

7. Jeg er en kontrollfreak. Elsker å ha kontroll og hater å ikke ha det. 

8. Jeg hater alle krypdyr og smådyr som flyr. Edderkopper, bier, veps og humler for eksempel. 

9. Jeg er obbessed med neglelakk og må ha alle farger. Hvis det er en farge jeg ikke har må jeg kjøpe den, neida.. Har blitt litt bedre i det siste, har nemlig ikke kjøpt så mange farger jeg ikke trenger. Lyse farger er det jeg bruker mest for tiden, så i går kjøpte jeg meg faktisk en hvit, en nude og en kobber/gull neglelakk med glitter fra Gina Tricot. 

10. Jeg er ufattelig lat. Når jeg først har satt meg ned i sofaen eller senga, kommer jeg meg ikke opp igjen med mindre det er for å hente lader til macen, noe å spise eller hvis beina mine sovner.. Jeg kommer meg hvert fall ikke på trening når jeg først har satt meg ned. 

- Noen av tingene dere kjenner dere igjen i? 

30 Days Challenge: Day 16

♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg

 Hvordan skal jeg klare å velge?... Jeg leser ikke såå mange blogger, men de jeg leser er utrolig bra alle sammen! :) Men jeg må innrømme at den bloggen jeg klikker meg mest inn på er voe sin. 

- Hva er deres favoritt blogg? 

Morgendagens challenge er 10 ting om meg selv.. Så gled dere! :) 

30 days Challenge: Day 15

♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på

Jeg har gått på en del fritidsaktiviteter. I starten av barneskolen prøvde jeg meg på fotball. Det varte ikke så veldig lenge. Jeg var på trening i 3 uker, så slutta jeg.

Deretter starta jeg igjen og var der i 3 uker og slutta igjen. Sånn holdt det på en liten stund. I 4. klasse begynte jeg i Bøler skolekor og der går jeg fortsatt. Det utrolig gøy og sosialt. Og det er den fritidsaktiviteten jeg har holdt ut lengst på. Jeg er usikker på om jeg skal fortsette til neste år, men ikke på grunn av at jeg ikke liker det lenger, men fordi det blir litt mye med 3. året på videregående og sånt. Om sommern drar vi på turer. Det er høydepunktet i løpet av året og veldig morsomt. Om 21 dager drar jeg til Palma, Mallorca!! Gleder meg sinnsykt mye :) 

Håndball starta jeg på i 6.klasse. Det hadde ikke gått opp for meg før da at håndball kanskje var tingen for meg før da, selv om det jeg likte best med fotball var å være keeper. Det var fordi da kunne jeg ta ballen med hendene. Jeg spilte først på Bøler i 4 år, deretter ett år på Vålerenga før jeg slutta. Jeg tror Jeg ble rett og slett litt lei i tillegg til at jeg ikke ville satse like mye som resten av laget. 

I tillegg til dette har jeg gått på litt teater og dans. 

30 days Challenge: Day 14

 ♥ Challenge day - 14. Din verste uvane

Jeg har uvaner som alle andre, men hvilken som er min verste er vanskelig å bestemme.

Jeg tror min verste uvane er at jeg alltid sammenligner meg med andre, er usikker på meg selv og tar ting veldig fort inn på meg.. Jeg har aldri hatt spesielt god selvtillit og alltid vært ganske sjenert, men det har blitt mye bedre siden jeg startet på videregående og møtte verdens beste jentegjeng! :) Fortsatt er det lett for meg å ta alt seriøst, og ta ting folk sier på tull inn på meg. Hvis folk for eksempel tuller og ler uten at jeg vet hva de ler av blir jeg fort usikker på om de ler av meg og om jeg har gjort noe dumt. Selvironi har jeg utrolig mye av, så folk kan tro at jeg ikke bryr meg om at folk tuller siden jeg tuller så mye selv, men det gjør jeg jo.

Som sagt har selvbildet mitt blitt bedre med tida og noe av det som har hjulpet mye er andre bloggere og youtubere. For litt siden så jeg en video om tips til bedre selvbilde på idonn.blogg.no. Trykk her for å komme til innlegget. 30 days Challenge: Day 13

Fikk ikke postet challengen på søndag eller i går, så de kommer i dag! 

♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt

Jeg er egentig ikke avhengig av å ha med meg så mye rundt, men det er en ting jeg ikke klarer meg uten.. 

Mobilen min.. Jeg er avhengig av å ha med meg mobilen min overalt, uansett om jeg får bruk for den eller ikke. Jeg føler meg bare så utrolig tom uten den. Bussturer blir også utrolig mye bedre med musikk på øret. 

30 days Challenge: Day 12

♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker

Sminken jeg bruker for tiden er veldig forskjellig. Som jeg skrev på innlegget om challenge 9 og 11, så er jeg ikke fornøyd med den sminken jeg har nå. Jeg kjøpte meg nettopp en foundation fra Body Shop som sikkert er veldig bra, men den passet ikke min hud. Men de siste dagene har jeg funnet noe annet i skuffen min som fungerer veldig bra for meg! 

Hud:Mineralfoundation, solpudder, mineral veil fra I.D, blush fra rimmel (britisk merke), concealer fra mac, viva la diva og en concealer kost fra I.D. 

Øyenskyggeprimer fra Too Faced, sminkekost fra Makeup mekka, øyenskygge og maskara fra Dior og vippetang fra H&M.

Innimellom pleier jeg også å bruke en eyeliner fra lancome + at jeg glemte å ta bilde av bb creamen fra Body shop.. jaja :) 

30 days Challenge: Day 11

♥ Challenge day 11: Det du kjøpte deg sist

Det jeg kjøpte meg sist var et svart maxiskjørt, en lyserosa neglelakk og en foundation.

Maxiskjørtet er jeg super fornøyd med. Jeg har brukt det utrolig mye, siden jeg kjøpte det et par dager før 17. mai. Jeg brukte det på kvelden 17. og ganske mye resten av den langhelga. Det er fra Cubus. Neglelakken er også utrolig fin! Den er i fargen Pink Macaroon og er fra H&M. Den prøvde jeg faktisk første gang i går, men jeg er veldig fornøyd!! :) Foundationen derimot er jeg utrolig misfornøyd med. Den er sikkert veldig bra for folk med litt fet og uren hud, men for meg som har litt tørr, sensitiv, litt fete områder og litt uren hud på en gang så fungerer den dårlig. haha.. Jeg får utrolig tørr hud, noe som er veldig teit.. Huden min ser 10 ganger tørrere ut og man ser det utrolig tydelig at jeg har på meg sminke. Jeg liker å se litt mer naturlig ut, så denne passet ikke for meg.. Hvis det er noen som vil ha den, så selger jeg den til 150 kroner. Den er i fargen 03!  

30 days Challenge: Day 10

♥ Challenge day 10: Dine 3 yndlings sanger nå 

Det er veldig vanskelig å velge ut 3 favoritt sanger for tiden, siden jeg hører på så mye forskjellig. Men jeg klarte å ta det ned til 4 sanger som jeg absolutt elsker for tiden. 

- Hva er deres favorittsanger? 

30 Days Challenge: Day 9

♥ Challenge day 9: 10 ting du ønsker deg

1. Jane Iredale mineralsminke. Jeg er så misfornøyd med sminken min for tiden. Jeg føler at enten så dekker den og får meg til å se veldig sminket ut, eller så dekker den ingenting, men ser naturlig ut. Jeg vil ha litt dekking av urenheter, men det må se naturlig ut. Jeg har veldig lyst til å gå tilbake til mineralsminke, for det er bra for huden i tillegg til at det dekker og ser naturlig ut. Jane Iredale har vunnet veldig mange tester og virker utrolig bra.

 

2. Nye objektiver til kameraet mitt 

3. Kamerastativ og fjernkontroll


Tok dette bilde fra everydayhappiness.blogg.no. Det er omtrent det samme jeg ønsker meg, minus kameraet. 

4. Ny veske. En ting som står høyt på ønskelista for tiden er en stor veske som rommer alt jeg trenger å ha med meg på skolen. For tiden bruker jeg sekk, noe som egentlig er veldig greit siden jeg har litt problemer med ryggen. Det hadde derimot vært fint å hatt en veske jeg kunne brukt innimellom. 

5. Hytte ved sjøen. Jeg skulle virkelig ønske at familien min hadde hytte ved sjøen. Jeg elsker å bare kunne sole meg, dra på båtturer. Skulle ønske alle helger var osm forige. 
6. Mer motivasjon når det kommer til skole. Jeg har rett og slett null energi og motivasjon på skolen for tiden. Vanligvis er jeg veldig glad i skolen og jeg liker faktisk å lære nye ting, men for tiden synes jeg alt vi gjør er kjedelig. I tillegg føler jeg at karakterene mine bare går nedover, noe som er veldig teit, siden mange fag er avgangsfag i år. Jeg håper virkelig at motivasjonen kommer tilbake til høsten og at jeg kan holde energien oppe hele 3. klasse. 

7. Sommerferie. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til ferien nå!! 

8. Å vinne i lotto, så trenger jeg ikke tenke på penger resten av livet. 

9. Å møte One Direction :D Den siste vet jeg rett og slett ikke, kommer ikke på noe mer nå.. :) 

- Hva ønsker dere dere? 

30 Days Challenge: Day 8

♥ Challenge day 8: Hvordan ordner du håret ditt?

For å være helt ærlig så gjør jeg ingenting med håret mitt.. Jeg rekker så vidt å gre det om morgenen før jeg løper ut døra for å rekke banen jeg tar til skolen. Innimellom hender det at jeg setter det opp i en hestehale eller en dott, og det hender at jeg får noen av venninnene mine til å flette det også, men annet enn det gjør jeg ikke til hverdags. Jo, forresten noen ganger bruker jeg en tørrsjampo hvis jeg begynner å få fett hår, men ikke gidder å vaske det fordi jeg gjorde det dagen før.

Ellers bruker jeg for tiden en random balsam, sjampo fra Fudge, tørrsjampo fra Batiste, kur fra Wella og saltvannspray fra KMS. Saltvannsprayen er mamma sin, men kjenner jeg meg selv godt nok kommer jeg til å bruke den mye fremover. Saltvannspray er utrolig fint å bruke om sommeren synes jeg. 

Når det kommer til anledninger hvor jeg vil pynte meg litt ekstra som for eksempel 17.mai krøller jeg håret mitt med krøllstaven fra Remington. Den fungerer utrolig bra, og er ganske billig. Tror du kan kjøpe den i alle elektronikkbutikker som expert, elkjøp osv.. I tillegg er den veldig enkel å bruke, som gjør at det kun tar 10-15 min å krølle hele håret mitt med den. 30 Days Challenge: Day 7

♥ Challenge day 7: Et bilde av deg for 3 år siden

Dette er utrolig flaut, men det må vel gjøres..haha 


Dette bildet er fra korturen til Italia i 2010, så ca. 3 år gammelt. Måtte lete en god stund for å finne et ikke altfor stygt bilde faktisk.. 

30 Days Challenge: Day 6

♥ Challenge day 6: Bakgrunnen din på pcenI fjor bestemte jeg meg for å lage min egen kalender som jeg skulle printe ut og henge opp på rommet mitt. Der skulle det være ulike kjendiser jeg likte hver måned. Siden jeg skulle på One Direction konsert i mai, som forresten var helt magisk, ble det naturlig at gutta havnet på mai siden. Det ble dessverre aldri til at jeg printa den ut, med den enkle grunn som er at jeg fikk to andre kalendere til jul, som jeg har hengt opp. Slik endte den selvlagde kalenderen min som bakgrunn på macen i stedet. 

- Hva synes dere? 

30 days challenge: day 5

♥ Challenge day 5: Noe du gleder deg til

SOMMERFERIEN!! 

Jeg skal så utrolig mye fint i sommerferien! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften.. haha

Først skal jeg på kortur til Spania, noe jeg gleder meg utrolig til. Korturer er alltid super morsomme. Selv om vi synger hele dagen lang, er det utrolig sosialt og avslappende. Vi skal bo på et veldig fint hotell med basseng. Etter jeg kommer hjem derfra skal jeg være hjemme en dag for så og dra tilbake til Spania. Denne gangen skal jeg til Malaga med Kristine, familien hennes og en vennefamilie av dem. Det blir altså meg og alle nordlendingen, men det skal nok gå helt fint i og med at jeg elsker dialekta deres. Jeg skal være der i 8 dager.

Omtrent resten av sommerferien skal jeg jobbe i butikken på ekeberg camping. Det er faktisk også noe jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg tjener mine egne penger, som gjør at jeg slipper å snylte på mamma og pappa hele tiden. Det kommer til å bli veldig deilig. 


Korjentene mine og Kristine <3 

30 days challenge: day 4

♥ Challenge day 4: Favoritt tv-serie(r)

Gossip Girl: Den ultimate dramaserien. Jeg blir aldri lei. Har faktisk aldri sett den ferdig, men jeg har startet på nytt veldig mange ganger! 

Pretty Little Liars: Denne serien er så utrolig spennende. Det er nervepirrende og morsomt. I tillegg til at det er litt typisk jentedrama med gutter og sånt. Utrolig spennede serie, som nesten er grusom å følge med på, for det er ofte veldig lang ventetid mellom episodene..  

Glee: Det er så koselig å se på Glee. Det er så koselig og morsomt, med masse sang og greier. Jeg blir alltid å glad av å se på glee, siden musikken er så fengende og fin.  
Jeg har skrevet om serier i et tidligere innlegg, som dere kan se her: http://denderrebloggen.blogg.no/1356695200_tvserier.html
Her har jeg skrevet litt mer utfyllende om de ulike seriene og om noen flere :)  

30 days challenge: Day 3

♥ Challenge day 3: Lommeboken din

Lommeboka mi er fra Next og er kjøpt i London for 1 og 1/2 år siden. Jeg har brukt den hver dag siden det, bortsett fra de få gangene jeg ikke har hatt plass til en så stor lommebok. Den har plass til alt jeg trenger, så jeg kommer absolutt ikke til å bytte den ut med det første.. 

Dere kan også sjekke ut Birgitte sin blogg, hvor hun har samme 30 days challenge som meg! 

30 Days Challenge: Day 2

♥ Challenge day 2: Et bilde av håndskriften din


Skrevet med masse ironi.. 

30 Days Challenge: Day 1

♥ Challenge day 1: Noe du gruer deg til

Ett ord: EKSAMEN 

Eksamen er noe av det jeg gruer meg utrolig mye til for tiden. Både det å kanskje komme opp i noe og kanskje ikke i tillegg til at jeg gruer meg utrolig mye til mediefagseksamen. På onsdag fikk vi vite hvem som kom opp i skriftlig eksamen, og heldigvis var ikke det meg! Den ene parallellklassen kom opp i engelsk, hvor Ingrid, Ida og Martine går.

I 2.klasse har man som regel en eksamen, i enten skriftlig eller muntlig og vi skal ha eksamen i mediefag uansett. Derfor er vi ikke nødt til å komme opp i noen andre fag. Men jeg kan fortsatt bli trukket opp i muntligeksamen i enten norsk, engelsk eller samfunnsfag. Jeg vil helst ikke komme opp i noen av de, så vi krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp. Hehe..

Jeg gruer meg også utrolig mye til mediefagseksamen, som vi har i slutten av juni. Vi hadde prøvemuntlig for 2 uker siden, og det gikk helt greit. Jeg fikk gode karakterer, men jeg var absolutt ikke fornøyd med produktene mine i det hele tatt.. Derfor gruer jeg meg utrolig mye. 

-Noen andre som gruer seg til eksamen? 

30 Days Challenge

Da tenkte jeg at jeg kunne begynne på en 30 dager challenge jeg også. Det er utrolig mange av bloggene jeg leser som driver med dette for tiden og
jeg synes det er veldig kult. Denne lista fant jeg på Emmasinblogg.

♥ Challenge day - 1. Noe du gruer deg til
♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
♥ Challenge day - 10. Dine 3 yndlings sanger nå
♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
♥ Challenge day - 20. En artist du liker
♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
♥ Challenge day - 30. Mobilen din

Jeg starter i morgen! 

-Hva synes dere?