Anbefaling

Lapper


Oppskriften er fra Matprat og lappene ble sinnsykt gode <3 

I'm addicted

Jeg kan trygt si at jeg har blitt avhengig av youtube. Jeg kan sitte i flere timer og se på ulike videoklipp. For det meste går det i sminke og mote videoer. For eksempel har jeg blitt skikkelig hekta på Zoella og MacBarbie. De har utrolig mange fine videoer og anbefalinger i videoene sine. De er også utrolig livlige og flinke forran kameraet. I just love these girls! hehe.. Etter å ha sett på Zoella sine videoer ha jeg og Albertine har funnet ut at det er en del sminke vi må kjøpe når vi drar til London i høst.. 

Fjellet neste

I morgen tidlig drar jeg på hytta til bestemor og bestefar. Det er en gammel seter som ligger midt oppå fjellet. Den har verken do eller innlagt vann.. Vi har bittelitt strøm, siden vi har solcellepanel, men ingen internett. Derfor tar jeg meg bloggfri fram til torsdag. Orker ikke mobilblogge. 

Derimot kan dere vente dere mange innlegg når jeg kommer hjem igjen, for jeg har planer om å ta masse bilder :) 

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! 

The Adventurous Adventures of One Direction

 

 Tenkte jeg bare måtte dele disse videoene med dere. Den første kom ut for en god stund siden og del 2 kom ut for et par dager siden. Hvis du ikke har sett de burde du virkelig ta deg tid til det. De er utrolig morsomme og kule. 

Også må jeg bare meddele at jeg ELSKER One Direction!! haha 

-Hva synes dere om videoene? og hadde dere sett de før? 

Anbefaling

Tenkte jeg skulle tipse dere om en neglelakk fra Gina Tricot. Dette innlegget er ikke sponset. Den koster bare 39 kroner. I og med at den er billig, trodde jeg at jeg ville trenge mange lag for å få den helt svart, men jeg trengte faktisk bare et lag. Jeg er ikke så flink til å ta på neglelakk da, men dere ser hvert fall hvor sterk fargen ble etter kun et strøk!!