Bilder

Let´s go to the beach


Skøyter

På fredag hadde vi aktivitetsdag på skolen. Jeg og jentene valgte å stå på skøyter. Det var utrolig gøy.. Det var ikke alle som kunne stå på skøyter, men det var gøy fordet. Vi fikk oss en god latter i hvert fall! Jeg tok en del bilder: 


Maiassa og Markus som danser
Trine, Gitte, meg og Albertine 


Lærerne mine.. haha 


Carina og Gitte 


Meg og Albertine


Trine


Carina


Meg og Gitte


Vi spilte bandy...


...og jeg havna inni målet. haha


Det gikk hardt for seg.. haha


Vi vant!! 

-Hva synes du om bilden? 

Tone Damli

I dag var jeg på Strømmen Storsenter med mamma og broren min. Jeg kjøpte meg et par sko, en genser og en bukse, som jeg kan vise senere. 14.00 skulle Tone ha konsert på senteret og det måtte jeg jo få med meg. Hun er helt fantastisk. Hun er nydelig, har en utrolig fin stemme og virker kjempe søt. Konserten varte i litt over en halv time... Hun er skikkelig flink live. Her kommer noen bilder jeg tok: -Hva synes dere om Tone og bildene? 

Vinterbilder

Her er et utvalg av bilder jeg og Markus tok i fjor vinter. Vi var hospiterings lærere en dag og i storefri lånte vi et kamera, gikk ut og tok bilder. Jeg ble veldig fornøyd med mange av de, så jeg tenkte jeg kunne legge de ut her. 


Hva synes du om bildene? 

London eye!

Jeg har funnet ut at jeg vil dele opp innlegget fra London. Dette fordi jeg ikke vil ha så lange innlegg. Det første jeg vil vise dere bilder fra er London eye. Vi tok London eye første dagen, altså lørdagen. Vi var på hotellet og la fra oss bagasjen vår og dro rett til Waterloo stasjon for å møte Hani, en venninne av meg som er utvekslingsstudent på Isle og Whight. Derfra gikk vi noen minutter før vi så London eye.

Vi hadde bestilt billetter på forhånd og slapp dermed køen for å kjøpe billetter. Tro meg, det lønner seg virkelig å kjøpe billettene på forhånd, siden den køen var LANG.. Vi stelte oss i en kø som vi trodde kom til å ta hundre år, men som overaskende tok veldig kort tid.Køen utenfor.. Den gikk faktisk veldig fort, i og med at det er plass til 25 i hver vogn. Big ben fra toppen av London eye.. 


Utrolig fin utsikt! 


Det var en utrolig opplevelse å være på toppen. Selv jeg med høydeskrekk tenkte ikke over at det var høyt, for det var så fin utsikt. Jeg vil anbefale alle som skal til London å ta turen til London eye. 

Noen som har vært oppe i London eye?

-Stine