Blogg

Sommermusikk

Sommeren er en fin tid for musikk, og for meg er sommeren en tid for fengene og søt musikk. Elsker disse tre sangene og de kommer til å bli spilt mye i sommer. Den øverste har allerede blitt spilt utrolig mye, spesielt på korturen. Vi tok av i bussen en del ganger til den sangen.. haha 

PS: Nå sitter jeg på jobb og mest sannsynlig så sitter jeg og leser.. Dette innlegget skrev jeg ferdig i går og tidsinnstilte det. :) 

Cake Pops

På Lørdag lagde jeg og Albertine cake pops. Det var utrolig gøy, men også veldig tidkrevende. Vi lagde først to vanlige sjokoladekaker (vi brukte bare den ene). Deretter måtte vi vente til den hadde blitt helt kald, før vi smuldret den opp og tilsatte ostekrem. Da ble den deigete igjen og vi kunne lage små kuler av de. For å få det laget med blå sjokolade rundt brukte vi noe som heter Candy Melts. Vi tok dette på pinnene, for at de skal sette seg fast i kulene. Deretter duppet vi kulene ned i candy melts for å dekke hele. 

Dette er noen av de ferdige.. De ble sinnsykt gode! 

Lenge siden sist..

Som dere sikkert har sett har jeg endret på designet. Jeg ble veldig lei headeren min. Det var vinterbilder og siden det nærmer seg vår, fant jeg ut at jeg trengte ny. Da endret jeg likesågodt designet også. Jeg har ikke noen bilder jeg kunne bruke til header foreløpig, så jeg valgte et gratisdesign uten header. Designet er laget av missindecisive

-Hva synes dere om designet? 

Favoritt youtubekanaler

Jeg elsker youtube. Jeg hører nesten aldri på musikk på youtube lenger, men ser på videoer som inspirerer meg. Jeg ser på sminkevideoer, negletutorials, morsomme videoer osv.. Her er noen av mine favoritter:  

 
Cutepolish! Hun har utrolig fine negl tutorials. De ser veldig kompliserte ut, men hun forklarer og gjør de på en måte som er veldig lett å gjøre selv. Jeg har prøvd mange av de før, men ikke den over. Jeg tenker at jeg skal prøve den ut snart :)  


Tyler Oakley er super søt og morsom. En venninne av meg, Carina, viste meg denne videoen og da jeg så den trodde jeg nesten jeg skulle dø av latter.  


Marcus Butler! Han er utrolig morsom og kul. Han poster nye videoer hver fredag. De er utrolig morsomme alle sammen.


Ellen show! Jeg elsker den dama. Hun er rett og slett genial. Jeg kan sitte og se på videoene hennes i flere timer eller helt til jeg har sett alle de morsomme som jeg finner. 


Macbarbie! Dette er den absolutte favoritten min. Med tanke på at de fleste videoene er på ca. 10 min tenker dere at de kanskje er lange og kjedelige, men det er de ikke i det hele tatt. Hun kommer med utrolig fine sminke, mote, og DIY tips. I tillegg lager hun videoene på en kul og morsom måte. Love it!  

- Hvilke youtubere liker dere?  

5 ting jeg gleder meg til i 2013

Justin Bieber konsert 18. april: 


One direction konsert 7. mai: 


Sommerferien:

Bli 18: 


Å komme i form: 

Ellers gleder jeg meg til å le og kose meg med gode venner, familie og kjæresten min. 2012 var et fantastisk år, men 2013 kommer garantert til å bli enda bedre. Kommer til å få mange fantastiske minner fra begge konsertene jeg skal på + alt annet som skjer i år. 

- Hva gleder du deg til i 2013? 

 

God helg folkens!

I dag skal jeg på kino med kjæresten og se Gangster Squad. I morgen skal jeg til Ingrid på jentekveld og søndagen skal brukes til matteøving.. Men god helg alle sammen! 

-Hva skal dere i helgen?  

Dagen i går!

Hei! Nå har jeg ikke blogget på noen dager. Det er rett og slett fordi jeg ikke har orket. Jeg har vært helt utslitt de siste dagene, egentlig de siste ukene. Men det har vært virkelig ille denne uka...

Uansett.. I går var jeg, Gitte og Maren i byen. Maren skulle egentlig kjøpe mobil, men det skjedde ikke. Jeg kjøpte meg ny mascara og Gitte kjøpte seg to bukser. Etterpå dro vi til Etterstad skole for å møte Paul, kjæresten til Maren. Vi spiste vafler og snakket med Paul en stund, før vi dro videre til Manglerud skole for å møte Magnus, min kjæreste. Han viste oss litt rundt og viste oss noe av det han hadde lagd. Til slutt dro vi til Manglerud senteret for å kjøpe energidrikk, sånn at vi hadde noe å drikke på mens vi var på café kveld i Manglerud kirke. Der spiste vi Pizza og så på Ted. Jeg og Gitte skulle egentlig øve på aerobic til gymmen, men det skjedde aldri. I stedet tok vi bilder. Så her kommer noen bilder av dagen: Lazy Sunday

I dag har jeg bare slappet av, sett på Veronica Mars. Nå er jeg ferdig med sesong 2, så Carina skal få tilbake dvd'en sin i morra :) Nå holder jeg på å ta på neglelakk og jeg tenkte jeg skulle ta bilder sånn at dere kan se hvordan jeg gjør det. 

Jeg har faktisk gjort noe i dag. Jeg har hengt opp bilder på veggen. Dere ser resultatet på bilde over.

-Ønsker alle en fin søndag videre <3  

Litt grafisk arbeid..

Jeg har laget disse etter noen tutorials jeg fant på nett. Så dette er ikke noe skolearbeid, men noe jeg lagde av egen fri vilje. Jeg ble veldig fornøyd med de, fordi jeg følte jeg fikk til ting jeg ikke har klart før. 

-Hva synes dere? 

Sommer

Jeg lengter etter sol og varme. Lengter etter lange dager på stranda med gode venner. Lengter etter sydenferie med familien. Lengter etter shorts og bikini. Lengter etter is og frukt. Jeg lengter etter sommer. Bilder fra weheartit.. <3 

-Flere som lengter etter sommeren? 

Bursdag!

I dag har jeg vært i bursdag til morfar.. Det var veldig koselig, med blant annet god mat (som vanlig, haha) og hyggelig snakk. Vi så på idrettsgallaen. Den var utrolig fin i år og jeg må si at jeg tok til tårene flere ganger. Orker ikke skrive så mye nå, siden jeg skal legge meg.. Må stå opp tidlig i morgen fordi jeg skal på tryvann og stå på slalom. Jeg har som sagt tidligere gruet meg til i morgen, men nå gleder jeg meg masse <3 

Tok noen bilder av det jeg hadde på meg i stad. De ble ikke så veldig bra, men dere ser i hvert fall hva jeg hadde på meg. <3Paljettshorts fra Gina, uglesmykke fikk jeg i julegave av Helene og blazeren er fra Primark. 

God natt alle sammen <3

Endelig fredag!

Helt fra mandag har jeg gledet meg til fredag og helg.. I dag er jeg hos kjæresten og Ida. For de som lurer er Ida og Magnus tvillinger og Ida er også en god venninne av meg! Jeg sitter her og blogger, Ida redigerer bilder og Magnus er på vei hjem fra skolen. I tillegg hører vi på radioen og nå kom akkurat Kiss You av One Direction på!! Jeg elsker One Direction.. haha. 
I morgen skal jeg i bursdag til morfar, så kanskje jeg får tatt noen bilder da! På søndag skal jeg stå på slalom på tryvann med gjengen.. Jeg gleder meg og gruer meg, siden sist gang jeg stod på slalom tryna jeg og fikk kink i nakken. Men det går sikkert bra.

Ida og meg.. <3 

-Hva skal dere i helgen? 

Da er headeren på plass!
Da var den nye headeren på plass! Det tok litt lengre tid enn jeg trodde.. Jeg fikk det rett og slett ikke til, så jeg spurte min gode venn, Gitte. Jeg synes den var utrolig fin og er super fornøyd <3 

-Hva synes dere om den nye headeren? 

Header er på vei!

Nå holder jeg på å lage ny header til bloggen, så for håpentligvis er den på plass i løpet av morgendagen.. For jeg jobber som sagt med prøve-eksamen, så det er hovedprioritet i dag.. Men i pausene skal jeg jobbe med headeren. <3 
Det var så fin solnedgang i går, så jeg måtte bare ta bilde av den. <3 

Prøve eksamen i MK...

ÆÆÆhh.. Nå sitter jeg hjemme og jobber med prøve eksamen. Vi har fått denne konkurransen, fra byfabrikken, som grunnlag for eksamens oppgaven. Med andre ord skal vi finne på en idé for hva de skal gjøre med middelalderparken. Jeg føler jeg har kommet opp med en ganske god idé, men jeg sliter skikkelig med å finne navn på konseptet.. Det er sykt vanskelig. Vi skal lage logo og designmanual (hvor vi forklarer hvilke farger, fonter, og bilder vi skal bruke for å reklamere for konseptet) og det er stress. Men jeg har i dag og hele helgen på meg, siden jeg ikke har presentasjon før på mandag.
Jeg, Albertine og Gitte (endaenblogg.no) var i byen i går for å ta bilder. Vi tok en del bilder som vi kan bruke til oppgaven, men også en del andre bilder. 


Det var helt tilfeldig faktisk at jeg og Gitte hadde på oss nesten samme klær i dag.

BTW: Jeg har tatt bort headeren min av to grunner. Den ene er at den var så forferdelig, at jeg nesten ble flau.. haha. Den andre er at vi tok noen bilder til en ny header i går. Skal se om jeg får laget en header i løpet av de neste dagene. 

Noen som har idéer til hva jeg kan kalle en rulleskøyte park/hus? sliter veldig med å finne på navn..  

London del 2 :)

Bedre sent enn aldri eller? Kom på at jeg aldri kom meg så langt at jeg postet resten av bildene fra London <3 Men her kommer de: 


Meg og Magnus <3 

Hani, meg, Ida og Thomas :) 

Jada, jeg er helt normal altså.. haha

Oxford street <3 Gjengen. 

Hva synes dere om bildene? <3 

5. juledag

Nå får jeg snart gjester, eller vi har egentlig fått gjester allerede.. Det er noen familievenner av oss som kommer til oss i dag. 5. Juledag er tradisjon for en fotball og buzz kveld hos oss. Derfor er det noen som har kommet tidligere for å se en fotballkamp som starta 4. Jeg er ikke så interessert i fotball som pappa og Ludvig (broren min) og siden resten kommer ikke før 6-7 tiden, rekker jeg å blogge litt og se på 90210 (er helt hekta.. haha)..

I går var jeg på Strømmen Storsenter. Jeg fikk 3 gavekort og resten av familien fikk 1.hver på senteret, så da dro hele familien dit for å shoppe. Jeg kjøpte meg to bukser og en genser på Cubus. Buksene på Cubus er fantastiske. De er myke, har utrolig mye stretch, og er trange hele veien ned. Kjøpte ikke så mye i går, men jeg var også i byen på torsdag. Da var jeg i byen med mamma og Ludvig, Kristine og moren og broren hennes. Det som er veldig morsomt med jul er at det er salg i mange butikker, som Gina Tricot. Jeg elsker salg, men dessverre fant jeg ikke så mye på Gina denne gangen. Når du bruker gavekort i tillegg føles det som om du får masse gratis, siden du ikke bruker noe penger.. haha :) Tv-serier!

Jeg elsker å se på tv-serier og filmer, men kanskje mest tv-serier. Du kan vel kalle meg en tv-seriejunkie.. haha. 
Her er noen av tv-seriene jeg følger med på:

Gossip Girl: 

Veronica Mars: 

Glee: 

Pretty Little Liars: 


Criminal Minds:


Jeg bytter tv-serier hele tiden. For en stund siden så jeg veldig mye på Veronica Mars. Før det var det Gossip Girl, men nå er det 90210. Det handler mye om at jeg liker å se på tv-serier på DVD. Jeg føler at det går mye fortere, siden jeg slipper å søke opp de nye episodene hele tiden. Jeg har de tre øverste på DVD og derfor er det disse jeg ser mest på. Men jeg ser jo også på tv-serier på nettet, som Pretty Little Liars MÅ jeg se med en gang det kommer ut en ny episode. 

Hvilke tv-serier ser du på?  

God jul alle sammen <3

Nå er endelig julaften her! Jeg er så spent og glad at jeg nesten ikke klarer å sitte stille. Det er så koselig med jul! Vi skal feire hjemme i år, med bestemor, bestefar, mormor og morfar. Så på tre nøtter til askepott i dag tidlig, mens jeg spiste godteriet jeg fikk i julestrømpa mi. Jeg og Ludvig (broren min) fikk et flakslodd hver. Han vant 25 kroner, mens jeg vant ingenting... Sånn er det. I dag var det han som hadde flaks. GOD JUL TIL ALLE SAMMEN <3 

Snart ferie!

Som jeg gleder meg til juleferie. Jeg merker jeg er så sliten nå for tiden, at det skal bli utrolig deilig med ferie. I tillegg er det snart julaften og da blir jeg barn igjen. Jeg elsker jula. Det er så koselig og fint med all pynten, maten og familiesammenkomstene. Man kan sove lenge og sitte og daffe i senga hele dagen, se på tv-serier og julefilmer, drikke kakao og se på disney channel. Det er den perfekte jula for meg. Prikken over i-en er selvfølgelig pakkene på julaften. For å være helt ærlig er jeg utrolig glad i gaver, både å få og gi gaver er utrolig koselig. 
Jeg har pakket inn alle julegavene allerede og det er ganske bra til å være meg. I fjor var jeg ferdig med gavene lille julaften og nå er jeg ferdig en uke før. Eller var dette den siste vanlige skoledagen i år. I morgen skal vi se på film, rydde og ha Mediafestival med de andre trinnene. Der skal vi vise fram ulike produkter til 1. og 3. også skal vi se på deres produkter. Det blir gøy å se hva de andre lager! På torsdag har vi samling i hallen og kosetime i klassen. Også slutter vi 11.30!! lykke <3 

Bloggdesign!

Jeg har sittet i flere dager for å få til et bloggdesign. Jeg har funnet ut at det er utrolig vanskelig og derfor bestemte jeg meg for å finne et gratisdesign. Jeg likte veldig godt designene til Ingvild Aasheim. Designet som het Sunset var det jeg likte aller best. Jeg har ikke endret stort på det, bare satt inn header og profilbilde. Headeren er bare midlertidig, til jeg og Gitte får tatt bilder til headere. Uansett så er jeg ganske fornøyd med designet mitt. 

I dag skulle jeg egentlig bake pepperkaker med familien, men mamma hadde glemt å sette deigen i kjøleskapet og da var det veldig vanskelig å kjevle ut deigen. Vi bestemte oss for å sette deigen i kjøleskapet og vente til i morgen. Men jeg skal bake pepperkaker i dag uansett, siden nå drar jeg til Kristine for å bake pepperkaker med henne <3 

Ja, bildet er tatt på badet... Jeg hørte på musikk mens jeg sminket meg. Haha <3 

Har dere bakt pepperkaker i år? 

Lucia!

Hvert år går koret jeg synger i Lucia på glassmagasinet og byporten. Det er like koselig hver gang. For 2 år siden var både jeg og Gina Lucia. Hun gikk første runde og det gikk helt fint, men når jeg skulle gå passa ikke krona hodet mitt. Det hele endte med at jeg mista et lys fra krona. Lyset knuste og jeg måtte gå med et lys midre resten av runden. Det var ganske flaut, men litt morsomt i ettertid. I år var det Tora og Mathilde som delte på og være Lucia! Nå har jeg nettopp kommer hjem etter 2 timer med Lucia synging. Knærne er vonde, stemmen er sliten, kroppen er utslitt og beina mine værker! Jeg skal aldri gå 2 timer på hardt gulv med ballerina sko igjen for å si det sånn! Haha

-Stine

Borte bra, men hjemme best!

Selv om det var utrolig koselig i London, er jeg glad for å være hjemme igjen. Vi skulle nok ha hatt litt mer tid, så vi kunne shoppet mer, men samtidig blir man kjempe sliten av å traske opp og ned oxford street i 2 dager. Jeg har også fått shoppet en del. Det meste er julegaver, så de kan jeg ikke vise på bloggen, men resten av innkjøpene kommer i morgen. Tenker at jeg skal lage et innlegg med bilder fra London også. Vet ikke om det kommer i morgen eller torsdag, siden det spør litt om jeg får tid eller ikke. Jeg har nemlig en tentamen igjen, og den er i Medier og Kommunikasjon. Vi har om reklame begreper og analyse og det er vanskelig. 

Nå må jeg tilbake til samfunnsfag leksa mi for at jeg skal få levert den innen i kveld. Hvis dere lurer skal jeg skrive en artikkel om terror. Da har jeg valgt å skrive om IRA, som står for den irske republikanske arme. I korte trekk handler saken om uenighetene mellom republikanerne og lojalister i Nord-Irland. Disse uenighetene hadde sin mest brutale periode på 60-tallet, men er fortsatt aktuelle i dag. Mye på grunn av at Nord-Irland forsatt ikke regnes som er egen stat og det var det som i første omgang skapte problemene. 

Slenger med et bilde fra forrige gang jeg var i London. Dette ble tatt foran Westminister Abbey! 

Stine <3 
 

London <3

Gjett hvem som skal til London i morgen? JEG!! 
London er desidert min favoritt by. Det er så utrolig koselig og fint der. Alle husene ser veldig gamle ut, men samtidig er det det som gjør det så koselig.

Jeg har vært i London flere ganger før, sist gang i påskeferien. Og nå skal jeg på en etterlengtet shopping tur dit igjen. Denne gangen skal jeg med familien, kjæresten, tvillingsøsteren hans og en felles kompis. Det skal bli kos. I tillegg skal jeg møte en venninne, som er på utveksling i England. Hun kommer for å møte oss i London i morgen. Jeg savner henne kjempe masse, så det skal bli godt å se henne igjen. Har jo ikke sett henne på et halvt år. 

 

-Stine 

Da skal det blogges!

Hei! 

Nå har jeg fått meg blogg og da skal det blogges. Jeg har hatt to blogger før, men det endte med at jeg blogga veldig sjeldent. Denne gangen skal ikke det skje, siden jeg og Gitte (Birgitte) ble enige om at vi skulle blogge minst 3 dager i uka i starten også bli mer aktive etter hvert. Hvis vi ikke gjorde det skyldte vi den andre personen 50 kroner og det vil vi jo ikke..

.. Og forresten heter jeg Stine, er 17 år og går på Medier og kommunikasjon 2. året. Slenger med et fint bilde fra skolen i stad. Det er meg helt til venstre, Martine (som hadde veldig lyst til å komme på bloggen) og Ida. 

- Stine  

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits