Hverdag

Fri

I dag har jeg fått fri fra jobben, noe som er sykt digg. Jeg skal til byen og møte Carina, Albertine og Trine etterhvert, men først skal jeg støvsuge og fikse meg. Jeg hadde derimot tenkt til å sove kjempe lenge i dag, men pappa vekte meg ved at han ringte meg klokka 10.. Ikke fikk jeg sove igjen, så nå sitter jeg her i Magnus sin skjorte, som jeg stjal før han dro til Nord-Norge.. <3 Lite spennende hverdag

Dagene mine går bort på jobb, så det skjer veldig lite spennende. Men i går begynte vi å gjøre klar butikken (og resten av campingen forsåvidt) til Norway cup. Fra og med søndag skal det kun bo lag fra Norway cup der og butikken kommer til å bli et stressende sted å jobbe. Ikke at det er noe negativt, for det er mye morsommere å jobbe når det faktisk er noe å gjøre, enn når det ikke er det.. haha 


Jeg har brettet mesteparten av disse pizzaeskene i dag, hele 150 stykker faktisk.. Også har jeg spist verdens beste is, Royal Trippel. Alle MÅ smake på denne. Den er bare fantastisk. 

Jobb og trening

I dag jobbet jeg fra halv 8 til halv 4, altså 8 timer, som jeg skal nesten resten av ferien også.. Jobbe, jobbe,  tjene penger, tjene penger. Det er sånn resten av ferien min ser ut. Det er ikke en veldig slitsom jobb da. De to siste timene i dag satt jeg og leste i boka mi, for det var nesten ingen kunder. Men det er jo greit det og, tjene penger på å sitte og lese. haha.. Det er jo ikke akkurat slitsomt. Etterpå skal jeg på trening, og få testet kondisen med en gruppetime.. I morgen skal jeg jobbe fra 3 til 10 og deretter skal jeg til Albertine på jentekveld. Jentene som er hjemme skal møtes hos henne klokka 6, men siden jeg skal jobbe, så kunne jeg egentlig ikke. MEN Ida er en super duper snill knupp og henter meg med bilen på jobb og kjører til Albertine sånn at jeg også får vært der en stund. 

- Hva skal dere i ferien? 

Borte bra, men hjemme best

Nå er jeg hjemme fra hytta til Magnus og Ida. Det har vært 3 super koselig dager fylt med masse sol og bading. Det er alltid like hyggelig å være på Nesodden med kjæresten og to av mine beste venninner, Ida og Carina. Hun har hytte rett ved siden av.. :) Hadde ingen bilder av Carina :( 

tired..

De tre siste dagene har jeg jobbet på ekeberg camping, hvor de to siste har jeg startet halv 8.. Må jo bare stå opp 6. Jeg jobber i butikken, så på morgenen må jeg steke sinnsykt mange baguetter og i tillegg stå i kassa. Det er litt stress, men utover dagen kommer det omtrent ingen, så da sitter jeg og leser i boka mi. haha

Nå skal jeg og mamma gå tur rundt østensjøvannet og etter det går turen til Ida og Magnus på Nesodden. Jeg og Ida drar dit så fort jeg er ferdig fikset. 


Slang med et bilde jeg tok sist gang jeg var på Nesodden. 

Gibraltar

Det første vi gjorde etter å ha kommet fram til Gibraltar var å ta en guidet tur opp "the rock". Der var vi innom 5 forskjellige steder, hvor vi så ulike ting. Blant annet fikk vi se mange aper, en gruve med konsertsal hvor Olly Murs skal ha konsert i september. Der skulle jeg gjerne ha vært! 

Etter det hadde vi 6 timer å slå ihjel før vi tok fatt på den 2 timer lange bussturen hjem. Det var ganske lenge egentlig, siden stedet ikke er så stort og det ikke er så mye å se på utenom fjellet. Vi gikk og så litt i den største gata, kalt Main Street. De hadde mange kjente butikker der, som TopShop og Marcs&Spencer, men det ble ikke noe shopping på meg den dagen. Jeg shoppet litt dagen etter, da vi var på shoppingsenteret i Fuengirola. Innkjøpene kan jeg legge ut senere. Vi var også innom et senter med bowling hall, kino, badebasseng og ishall. Der stod vi på skøyter. 

Hjemme

Da er jeg hjemme fra Fuengirola, som er en liten, søt by like ved Malaga. Det var super koselig, Vi har selvfølgelig vært masse på stranda og solt oss, men jeg klarte selvfølgelig å bli solbrent første dagen, så de to neste ble jeg sittende under en parasoll. Det var litt kjedelig, men men..

På mandag tok vi bussen til Gibraltar. Det var utrolig fint der og jeg tenkte jeg skulle poste et eget innlegg derfra. Dere får kose dere med et bilde jeg tok av en nydelig ape i mens. 

Ikke sant den er nusselig? 

Shopping

Nå ligger vi i hver vår seng og er slitne etter en lang løpetur langs strandpromenaden! Vi løp rundt 7 km.. Etterpå skal vi til et kjøpesenter og svi av resten av pengene mine.. Haha

Fuengirola

Nå sitter vi på hotellrommet og slapper av etter en dag på stranda.. For meg ble det en ganske kort dag på stranda fordi jeg ble veldig solbrent i går.. Og jeg satt bare i skyggen mens jeg var der! Jeg har faktisk lest ut halve boka mi. Flaks jeg har med meg en til for jeg har tross alt 6 dager igjen her nede! :)

Mallorca

Nå har jeg kommet meg hjem fra Mallorca med forkjølelse og vondt i øret (fikk skikkelig dott i det ene øret, som jeg fortsatt har og det gjør vondt altså..) Men jeg skal ikke klage siden jeg har hatt det helt supert i Palma med koret. Vi har sunget masse, men også ligget på stranda og solt oss en del. 

I morgen drar jeg tilbake til Spania og denne gangen skal jeg til Mallaga med Kristine og familien hennes. Det blir også kjempe kos. Stine og Katarina har tilbudt seg og gjesteblogge mens jeg er borte, så da blir det ikke helt stille disse 8 dagene. 
Mallorca

Nå sitter jeg på en kebabsjappe for å få Internett! Jeg storkoser meg på kortur og det beste med det hele er at Stine og Katarina har meldt seg frivillig til å gjesteblogge når vi kommer hjem!

Finally summer

De siste dagene har faktisk gått i ett, selv om det er ferie! Det er så ubeskrivelig deilig å ha sommerferie og spesielt å vite at jeg reiser til Mallorca med koret om 2 dager :) På fredag var jeg i bursdag til Thomas, noe som var utrolig kos og gøy. På lørdagen slappet jeg litt av før jeg dro på fest hos Ida og Magnus. Vi hadde egentlig planlagt teltur, men det var meldt dårlig vær, så da ble det fest i stedet. Det vil si at jeg er en smule sliten i dag.. Fest to dager på rad tar på altså. haha 
Jeg drar jo som sagt om to dager, så da har jeg begynt å pakke litt og lastet ned litt musikk til flyturene.. Pc'en blir ikke med, så det blir dessverre ikke blogging fra tirsdag til søndag.. buhu. Jeg tviler også på at det i det hele tatt er internett på hotellet, men hvis det er noe skal jeg mobilblogge litt. Også skal jeg spørre om en av venninnene mine vil gjesteblogge litt :) 


- Hva skal dere i ferien? 

Eksamen..

I dag kom jeg opp i mediefagseksamen, og derfor har jeg ikke så mye tid til å blogge. Jeg orker ikke stresse med det midt i eksamen. Derfor velger jeg å ta en bitteliten pause, spesielt fra challengene. Snakkes på mandag når jeg er ferdig! :) 

Youngwood

I dag var vi på youngwood med skolen! Honningbarna og Mikhael Paskalev opptrådte. De var faktisk veldig kule og jeg havnet midt inni klynga som dyttet hverandre i hytt og pine.. Men det var fortsatt veldig gøy å stå nede ved scenen! Det var liksom så bra stemning :)
Edit: Challengene kommer i morgen!

Frognerparken!

I går var vi i Frognerparken med hele MK2. Vi fikk en fotooppgave, tegneoppgave og en intervju oppgave. Etter kun en halvtime ble vi ferdig med foto og intervju oppgaven og bestemte oss for å dra tilbake til Colosseum for å sette oss på Waynes og tegne der. Det var kjempe koselig, men jeg tok ikke med meg kamera.. Dårlig blogger, I know.. Men det gjorde Ida og Albertine, så da stjeler jeg noen bilder derfra. 

Jeg skjønner ikke hvordan alle bildene kan bli i ulik størrelse.. Jeg lasta opp alle i 800px. 

Spadag

I dag skulle jeg ingenting etter skolen, så jeg bestemte meg for å ta meg en løpetur etterfulgt av litt hjemmespa. Jeg startet med å skrubbe huden i dusjen. Derretter tok jeg selvbruning. Mamma hadde kjøpt selvbruning fra st. tropez, så jeg prøvde den for første gang. Jeg tror det ble ganske bra! Nå har jeg nettopp tatt fotbad, filet føttene og tatt på fuktighetskrem. Etterpå skal jeg fikse neglene mine, skal prøve på et design jeg fant på minmote.no. Jeg kan legge ut bilder og link til videoen i morgen, hvis det blir vellykket vel og merke. 

Negler, paradice og nytt design

I dag fikk vi dra hjem tidligere fra skolen for å jobbe hjemme med prosjektet. Det skjedde ikke, for da jeg kom hjem begynte jeg og fikse på bloggdesignet mitt. Jeg gikk ut på verandaen og satt der helt til jeg var ferdig. Designet ble jeg egentlig veldig fornøyd med. Det ble akkuratt passe jentete og søtt, som jeg ville det skulle bli. Selve idéen til designet, altså fargene og dekoren har jeg tatt fra magasinet jeg og Carina jobber med i mediefag. Carina var hovedhjernen bak polkadottene og fargene, så hun må få masse creds for det!! 

Ellers har jeg sett på paradise episoder fra tidligere denne uka. Hadde faktisk ikke sett noen episoder denne uka, så jeg har noen å ta igjen. Og mens jeg sr på paradise lakker jeg negler. Lakker de med et av mine siste innkjøp, en lyserosa lakk fra H&M (dere får se den i morgendagens challenge innlegg). 


- Hva har du gjort i dag? Og hva synes du om det nye designet? 

Ups..

Jeg glemte helt at det var tirsdag i går, så derfor kom ikke I want innlegget. Jeg skal sette sammen en collage når jeg kommer hjem fra skolen og samtidig skrive dagens challenge! Skoledagen er også snart ferdig! Jeg mangler bare en fremføring i samfunnsfag sammen med Birgitte. Jeg hadde norsk presentasjon i stad også, om forestillingen om det norske i dag. Den gikk overraskende bra. Jeg fikk 5+! :) Synes egentlig ikke det gikk så bra, i tillegg til at jeg ikke hadde jobbet såå hardt med den, men lærern min synes visst det var bra. 

Min helg

På fredag var jeg på tusenfryd med Ida, Narve Nikolai, Ingrid, Magnus og Joakim. Det var utrolig koselig, selv om vi bare fikk tatt 3 karuseller. Eller de andre tok 4, mens jeg og Magnus tok bare 3.. Hvis dere vil lese mer om tusenfryd turen vår, kan dere lese mer på Ida sin blogg, http://midtpunktene.blogg.no/1369441100_tusenfryd.html

På lørdag dro jeg, Magnus og Ida på hytta deres på Nesodden. Det var utrolig fint vær, så tiden gikk med til soling, båtturer og fotosafari. Jeg og Carina skulle ta noen bilder til magasinet vi lager i mediefag. Nesodden fungerte veldig fint som location, i og med at både Carina og tvillingen har hytte der. Jeg håper og tror at bildene ble fine, så forhåpentligvis kan vi bruke de.

På lørdagskvelden grillet vi hos Carina sammen med alle foreldrene. Vi spiste utrolig gode cheeseburgere og hjemmelaget potetsalat. Resten av kvelden gikk med på å spille games (jeg og Magnus vant!!) og skravle. Da vi skulle legge oss, fant Ida en edderkopp som hun klarte å miste i forsøket på å fjerne den. Derfor ble det til at vi gikk på edderkopp jakt på rommet hennes i en time, før vi ga opp og la oss på samme rom. Ida turte nemlig ikke legge seg på rommet sitt på grunn av edderkoppen. Hadde nok ikke turt det selv.. haha

Søndagen gikk utrolig fort. Vi spiste frokost og solte oss, før vi fikset oss og gikk ned på stranda for å ta bildene av meg og Carina. Deretter beveget vi oss mot brygga. Der hadde Ove fått i gang båten igjen, så vi dro på en liten båttur. Da vi kom hjem var det klart for middag og ryddig før vi dro hjem. Med andre ord har helga gått alt for fort. Jeg har kost meg masse i hvert fall og hatt en super helg med venner og kjæresten. Sushi til lunsj

I dag har jeg smakt sushi for første gang og det var faktisk veldig godt! :) Har faktisk smakt sushi før, men det var bare med fritert kylling, så det kan vel egentlig ikke telle. Jeg fikk med meg sushi av pappa som jeg kunne ha med til lunsj, siden han ikke hadde spist opp alt når han spiste middag i går. 

- Liker dere sushi? 

17.mai

Min 17.mai startet tidlig.. Halv 7 stod jeg opp for å gjøre meg klar for flaggheising på Bøler. Koret skulle, som vi alltid gjør, synge der klokka 8. Vi måtte møte opp halv 8, men treige meg var ikke der før kvart på.. haha. Etter det ventet vi på skolen, før vi dro sammen med skolen til byen for å gå i tog. Koret har jubileum i år, og derfor gikk vi i barnetoget sammen med Bøler skole. Vi gikk som 78 i toget. Hvis vi hadde gått 5-10 skoler tidligere, hadde vi sluppet unna himmelen som åpnet seg da vi var på ved Nationalteateret. Hele meg var klissvåt da jeg kom hjem. Fint vær var
det resten av 17 og de siste to dagen også. Det har vært tropenetter og sydenfølelse. Utrolig deilig, med litt fint vær også. 17.mai endte med god mat og gode venner. 

Siden sist..

Jeg har tatt meg en pause fra bloggingen en stund nå og det er rett og slett fordi det har vært veldig mye som har skjedd med skole, konserter osv.. I tillegg har jeg hatt veldig lite motivasjon når det gjelder alt.. 

Siden sist har jeg derimot gjort ganske mye morsomt! Jeg har vært på to konserter. Først var det Justin Bieber 18.mai og One Direction 7.mai :) Begge konsertene var kjempe kule, men One Direction slo helt klart Justin ned i støvlene når det gjaldt stemningen. Det var helt magisk. Guttene ga så mye på seg selv og gjorde det mer personlig, ved å snakke masse til publikum og hele tiden si hvor mye de elsket Norge! haha, klisje.. 

 
Meg og verdens kuleste kusine, Marte og Marta på JB konsert! :) 

  
Meg og Albertine på One Direction konserten! Vi satt ganske langt bak, men det gjorde absolutt ingenting. Det var helt sykt <3 

11. mai var det klart for Idol finalen i spektrum. Dit dro jeg sammen med Ida. Steffen og Astrid Smeplass var favorittene mine fra starten av, men ingen av de kom til finalen. Derimot var jeg veldig glad for at Siri og Eirik kom til finalen. Begge to var utrolig flinke. Jeg husker fortsatt den syke audition hans. Da han covret queen sin Don't stop me now acoustic. Siri har imponert gjennom alle liveshowene. Begge imponerte utrolig i finalen, så da resultatene ble lest opp heiet jeg ikke på en, men begge. 

  
Siri, the winner og Eirik, en god nummer to!

- Noen andre som var på noen av konsertene eller idol finalen? 

Engelsktentamen neste..

I går hadde jeg som sagt mattetentamen og i morgen har jeg tentamen i engelsk. I dag hadde vi forberedelsesdag, så da har jeg sittet og lest meg opp på britiske verdier og amerikanske verdier. Det er egentlig et ganske interessant tema, så det er ikke den verste tentamenen jeg har hatt! Yey.. Jeg føler meg også ganske forberedt, så jeg håper jeg får en oppgave som passer perfekt til det jeg har funnet og øvd på. Da tror jeg det skal gå ganske bra.

Her er det jeg sitter og koser meg i kveld.. Rotete sa du? haha 

Btw.. Jeg og Albertine fikk 2 5'ere og 2 6'ere på holdningskampanjen vår, som dere kan se lenger ned! Lykke :D 

-Noen andre som har tentamen i morgen? 

Mattetentamen

I dag hadde jeg som alle andre i Oslo tentamen i 2P matte og jeg tror det gikk ganske bra. I starten synes jeg nesten alle oppgavene virket utrolig vanskelige og jeg skjønte ikke så mange av de. Etter å ha gjort oppgavene jeg skjønte, gikk jeg tilbake til de vanskelige. Da gikk det mye lettere og jeg tror jeg fikk til de fleste. Det er en helt sinnsykt god følelse å få til noe etter du har slitt med det. Nå skal jeg se på Gossip girl og skrive noen jobbsøknader.. Må få meg en jobb snart og slutte og sylte på mamma og pappa.. haha. 

Ha en fin mandag videre! 

Trysil

I går dro jeg og Magnus til Trysil med familien min. Pappa hadde fått leid en hytte gjennom jobben! Så nå er vi i bakken og står på slalåm. :)

Hyttekos

Sammen med familien og Magnus dro jeg på hytta til bestemor og bestefar midt oppå fjellet på palmesøndag. Der var vi i 4 dager. Det var kjempe koselig og helt utrolig fint vær. Vi stod masse på ski, spesielt en langtur på mandagen. Jeg tror jeg har gått 2 mil til sammen eller no.. Helt sykt.. I tillegg hadde vi det årlige skirennet på tirsdagen. Da gikk vi to runder på ca 5 min og det var om å gjøre å få likest mulig tid på begge. Alle fikk premier, så det er egentlig ikke så viktig å vinne, men jeg vant.. haha.. Onsdagen gikk med på å sole seg litt, pakke og dra hjem. Hytta ligger som sagt midt oppå fjellet, noe som er veldig deilig. Jeg føler i hvert fall at jeg kan slappe av sånn skikkelig der oppe. Ulempen er at det ikke er innlagt vann der, så jeg kan trygt si at det var sinnsykt digg å komme hjem og få dusja.


Bestemor er så søt! 


De hadde hamstra pringles fordi det var så billig.. nam nam 


Sosiale sa du? 
Fine kjæresten min! -Hva synes dere om bildene? 

Påskeferien 2013

Bloggpausen ble vist litt lenger enn jeg hadde tenkt.. Det var egentlig ikke meningen, men jeg bare glemte bloggen litt etter jeg kom hjem fra hytta. Jeg har derimot tatt masse bilder og de kommer i morgen. I tillegg har jeg et forhåndsskrevet innlegg som blir postet tidlig i morgen og mange idéer til innlegg.. Håper dere hadde en utrolig fin påske!! 

-Hvordan var påsken deres? 

Helgefrokost

God morgen alle sammen! Nå skal jeg støvsuge og rydde litt for mamma før jeg drar til byen med Ida. 


Jeg hadde veldig lyst på smoothie da jeg våkna i dag, så da lagde jeg det til frokost! Og den smakte fantastisk.. Nam 


Også så jeg på gossip girl mens jeg spiste.

Ha en fin lørdag! 

The Host

Stephenie Meyer har skrevet en bok som som heter The Host, som det også kommer en film av. Jeg har avtalt at jeg skal se denne med Kristine, og siden hun absolutt har lyst til å se denne på premieren som er 22.mars, har jeg bare 9 dager på å lese boka. Nå tenker du sikkert: men du må jo ikke lese boka før du ser filmen? hehe. Jeg har hatt lyst til å lese denne boka lenge, siden den er skrevet av samme dama som skrev Twilight sagaen og jeg elsket de bøkene. Dessverre har jeg aldri fått lest den, før nå. Lånte den på biblioteket i stad og jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg så hvor mange sider det var. Det er nemlig 617 sider akkurat!! Ønsk meg lykke til.. haha 


Musikk jeg hører på for tiden

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvilke sanger jeg hører på for tiden. 

Jeg hører selvfølgelig på flere sanger, men dette er de sangene jeg hører mest på. 

-Hva synes du om sangene? Hva er dine favorittsanger akkurat nå? 

God morgen!

Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb (utplassering). Det er siste dagen i dag og det har gått super fort.. Jeg har jobbet i et reklamebyrå hele denne uka og her har jeg sittet med de kreative. Det vil si de som finner på idéer til reklamekampanjer. De hadde ikke så mye å gjøre denne uka, men jeg har fått noen gamle oppgaver å jobbe med i tillegg. Nå skal jeg sitte og se på en designer jobbe :) 

Slenger med et bilde av en såpe flaske jeg egentlig startet på for lenge siden, men som jeg først gjorde ferdig i går .

-Hva synes dere? 

Bjørnholtrevyen 2013: Skyld på Jens

I går så jeg Bjørnholt revyen. Den var rett og slett genial, morsom, spennende og samfunnskritisk. Jeg lo gjennom hele, spesielt i akt to. Skuespillerne var utrolige, bandet supert, og danserne gode. Ikke bare var skuespillerne flinke til å sette seg inn i rollene sine og være morsomme. De var også veldig flinke til å synge. 


Jens Stoltenberg spilt av Ole Bekkevold.


Gottfred er en gammel mann som fortsatt står i barnehageplass-kø. Spilt av Ole Brastad.


Ellen Fredriksen, Tina Løvberg og Anette Amundsen forklarer hvordan man poserer på bilder. Vi blir deilige med duckface, synger de. 


En av de morsomte karakterene i denne revyen er desidert den dansende rumeneren spilt av Tina. Her danser hun etter å ha fått penger i koppen sin. 

Anmeldelser av Bjørnholt revyen: 

http://www.osloby.no/oslopuls/kunst_og_scene/Bjornholt-svikter-ikke-7130565.html

http://skjerioslo.dittoslo.no/scene/bjoernholtrevyen-2013-kompakt-absurd-og-treffende#what:Scene

 

Anbefaler alle å se denne revyen! 

 

Lenge siden sist..

Unnskyld for mitt bloggfravær. I startet av ferien var jeg forkjøla, så jeg orket nesten ingenting. Spesielt ikke tanken på å måtte ta bilder til bloggen. Resten av ferien har jeg bare slappet av og kost meg med venner. Jeg har rett og slett glemt å blogge. Denne uka skal jeg på utplassering i et reklamebyrå + at det skjer veldig mye ellers også. Vi har revy på skolen, som jeg skal hjelpe til med torsdag, fredag og søndag også er det bursdagen til en god venninne av meg, Trine på fredag til lørdag <3 

Derfor kan det hende det ikke blir fullt så mye blogging, men jeg skal prøve mitt beste. Slenger med et gammelt bilde, siden jeg ikke har tatt noen nye i det siste. hehe. -Hva har dere gjort i ferien? 

A Good Day to Die Hard

På torsdag var jeg på premieren til den nye Die Hard filmen. Ida er helt gal etter Die Hard filmene og fikk med oss andre på premieren. Vi sleit litt med å få hentet billettene, men vi klarte det til slutt.. Etter en del stressing og løping fram og tilbake. Neste gang jeg skal på kino, skal jeg ha GOD tid. haha. Det er egentlig ikke min filmsjanger i det hele tatt, men jeg har blitt litt mer vant til å se action filmer i det siste på grunn av Magnus og Ida. Filmen var veldig bra altså, og ikke så lang som de andre die hard filmene. Anbefaler alle å se den! Jeg hadde med meg kameraet, men det ble ikke tatt så mange bilder fordet. -Har dere sett Die Hard? 

Sliten...

Nå sitter jeg og gjør lekser.. På en fredag!! Vi har innlevering av prosjektet vårt i kveld, så jeg må jobbe nå for å bli ferdig.. Derfor får dere innlegg om de siste dagene i morgen. Nå skal jeg ta meg en liten pause med Idol også jobbe videre..


-Hva gjør dere i dag? 

Utdanning

Nå går jeg i 2.klasse på media og kommunikasjon. Jeg har fortsatt 1. og 1/2 år igjen på videregående, så jeg har en stund på og bestemme meg. Men helt siden 10.klasse har jeg tenkt på at jeg ville studere i utlandet etter videregående. Ikke hvilket som helst land heller, jeg er nemlig fast bestemt på at jeg skal studere i England.Jeg har gjort litt research på ulike skoler der og funnet ut at Kingston University kunne passet meg godt, i og med at de har grafisk design på denne skolen. Samtidig er jeg veldig usikker, siden det betyr at jeg er 3 år borte fra venner, familie og kjæresten.. 

I dag var vi på Utdanningsmessa i Oslo Spektrum. Der snakket vi med ulike skolen på stands og hørte på et foredrag av Gateway College. De tilbyr blant annet Fashion Management and Entrepreneurship New York. Dette er kun for et semester (3,5 måneder) og man får 30 studiepoeng for dette som man kan ta med seg videre i en bachelor. Etter foredraget gikk vi bort til standen og snakket med Kjetil, som har gått på dette studiet. Han var utrolig hyggelig og motiverende. Jeg fikk svar på alt det jeg lurte på og gikk derfra med et STORT ønske om å ta et semester med dette studiet enten rett etter videregående, eller litt etter. Det spørs om jeg klarer å spare penger mens jeg går på videregående. Nå vet jeg hvert fall at dette SKAL jeg klare!!

- Hva synes dere om å studere i utlandet? 
 

Made my day!

Mandager er egentlig den dagen i uka jeg virkelig ikke liker. Vi har kule fag på skolen og alt det der, men bare tanken på at det er mandag er litt deprimerende. Det har vel egentlig vært en sånn mandag i dag og, men så kom pappa kom hjem fra en guttetur i England i stad. Han hadde nemlig kjøpt hvite converse til meg og Little mix´s CD-en!! Æææhh.. Jeg er så glad nå at jeg hopper i taket. Jeg har verdens beste pappa! He made my day.. 


DNA!! Elsker Little mix og alle sangene deres. Masse girlpower og selvtillittsanger.. Gladsanger deluxe! <3 


Såååå glad er jeg nå!! 

Men nå skal jeg laste inn musikken min, så stikker jeg på trening..  Ha en fin mandag videre! 

Dokumentarfilmfestival

De to siste dagene nå har vi hatt dokumentarfilmfestival på skolen. I går var vi på ringen kino og så filmen De andre. For de av dere som ikke har sett den anbefaler jeg den på det sterkeste. Den er utrolig bra og rørende. Den handler om enslige asylsøkere i alderen 15-18 år. Mange av disse har ingen familie, rett og slett ingenting å dra hjem til. Alikevel får de kun midlertidig oppholdstillatelse i Norge. De blir tvangsreturnert til hjemlandet når de fyller 18.. Det er helt sykt.. 
Jeg hadde ingen kunnskap og dette før jeg så filmen, men nå har jeg gjort opp masse meninger om asylpolitikken til Norge. Det virket kjedelig og uinteressant før jeg så De andre, men nå synes jeg det faktisk er veldig interessant. Det er et viktig tema, som politikerne burde ta tak i.
Regissøren, Margareth Ohlin, kom og snakket med oss etter filmen. Hun fortalte blant annet om hvorfor hun hadde laget filmen og hvordan det gikk med guttene i dag. 

I dag derimot så vi en film om Jamaica. Den var kjempe kjedelig, så jeg skriver ikke om den. Da tror jeg dere kommer til å sovne sånn som halve salen gjorde i stad. haha.. Ikke bare var den gørr kjedelig, det var så ubehagelig stoler vi satt på også.. Jeg klarte ikke følge med på filmen den siste halvtimen, siden jeg fikk så vondt i rumpa, ryggen og nakken av å sitte der. 

Her er bilder fra i går:  
Ingrid, Martine, Ida, Carina, Albertine og meg på trikken på vei hjem fra Ringen kino. 


Vi stalket en mann.. haha 

God helg alle sammen! <3 

Unnskyld

Da er det en god stund siden jeg blogget sist.. Unnskyld for det.. Det har skjedd ganske lite interessant denne uka. Vi har lange og kjedelige dager på skolen, en del ting som skal være ferdig til tirsdag, så jeg skal sitte i dag og i morgen og gjøre lekser. Det er ikke så veldig interessant for dere som leser bloggen min å lese om hva jeg gjør på skolen, hvordan lekser jeg gjør. I tillegg har jeg rett og slett ikke orket å tenke så mye på bloggen, siden det har vært mye annet å tenke på. Etter tirsdag er jeg ferdig med en del, så da skal jeg komme sterke tilbake. Jeg skal prøve å forhåndsskrive innlegg de dagen jeg har tid, slik at jeg har noe å poste de dagene jeg har mye å gjøre. 

Men en ting jeg kan fortelle dere om nå er at jeg har hatt min første treningsøkt på Skullerud sport senter. Det var på tide, etter 2 måneder uten noen form for trening. Merket at jeg var i veldig dårlig form også, men den skal forbedres før sommeren.  

Design av:


INGVILD AASHEIM hits