Sminke og negler

God helg folkens!

I dag skal jeg på kino med kjæresten og se Gangster Squad. I morgen skal jeg til Ingrid på jentekveld og søndagen skal brukes til matteøving.. Men god helg alle sammen! 

-Hva skal dere i helgen?  

Dagen i går!

Hei! Nå har jeg ikke blogget på noen dager. Det er rett og slett fordi jeg ikke har orket. Jeg har vært helt utslitt de siste dagene, egentlig de siste ukene. Men det har vært virkelig ille denne uka...

Uansett.. I går var jeg, Gitte og Maren i byen. Maren skulle egentlig kjøpe mobil, men det skjedde ikke. Jeg kjøpte meg ny mascara og Gitte kjøpte seg to bukser. Etterpå dro vi til Etterstad skole for å møte Paul, kjæresten til Maren. Vi spiste vafler og snakket med Paul en stund, før vi dro videre til Manglerud skole for å møte Magnus, min kjæreste. Han viste oss litt rundt og viste oss noe av det han hadde lagd. Til slutt dro vi til Manglerud senteret for å kjøpe energidrikk, sånn at vi hadde noe å drikke på mens vi var på café kveld i Manglerud kirke. Der spiste vi Pizza og så på Ted. Jeg og Gitte skulle egentlig øve på aerobic til gymmen, men det skjedde aldri. I stedet tok vi bilder. Så her kommer noen bilder av dagen: Caviar Nails

Som jeg fortalte dere i går skulle jeg ta på neglelakk. Her er resultatet.

Først tok jeg på base coat fra Depend. Da den hadde tørket tok jeg på et lag med svart neglelakk fra Gina Tricot. Før jeg gjorde det hadde jeg satt fram en boks og passet på at perlekrukken var åpnet. Med en gang jeg var ferdig med å ta på den svarte neglelakken drysset jeg perler over, slik at de festet seg til neglelakken. Hvis dere ikke helt forstod det (som er fullt forståelig) kan dere se på videoen nedenfor. Det var denne videoen jeg så på da jeg skulle gjøre det. 

-Hva synes dere om Caviar nails? 

Lazy Sunday

I dag har jeg bare slappet av, sett på Veronica Mars. Nå er jeg ferdig med sesong 2, så Carina skal få tilbake dvd'en sin i morra :) Nå holder jeg på å ta på neglelakk og jeg tenkte jeg skulle ta bilder sånn at dere kan se hvordan jeg gjør det. 

Jeg har faktisk gjort noe i dag. Jeg har hengt opp bilder på veggen. Dere ser resultatet på bilde over.

-Ønsker alle en fin søndag videre <3  

Anbefaling

Tenkte jeg skulle tipse dere om en neglelakk fra Gina Tricot. Dette innlegget er ikke sponset. Den koster bare 39 kroner. I og med at den er billig, trodde jeg at jeg ville trenge mange lag for å få den helt svart, men jeg trengte faktisk bare et lag. Jeg er ikke så flink til å ta på neglelakk da, men dere ser hvert fall hvor sterk fargen ble etter kun et strøk!!  

Dagens outfit!

På skolen jobba vi med mediefag hele dagen og i og med at jeg har valgt grafisk, satt jeg og jobbet på macen store deler av dagen. Bortsett fra i første time, hvor lærerne satt på en dokumentarfilm som kunne vært spennende, hadde lyden vært bra og teksten bedre. Halve trinnet sovna, inkludert meg.. 

Men jeg, Gitte (endaenblogg.blogg.no) og Albertine gikk ut for å ta bilder i en av pausene og da ble det noen outfit bilder i dag også. Nå skal jeg trene, dusje, lage middag og se på tv-serie (Pretty little liars).. Skal med andre ord ikke gjøre så mye spennende.. haha 

Hva synes dere om antrekket? <3  

Army girl

Vi har ikke gjort noe spennende på skolen i dag.. For å si det rett ut har det vært sinnsykt kjedelig, men jeg har fått tatt outfit bilder i dag, som jeg tenkte å vise dere! 


Bukse og genser fra Cubus, mobilveske dra Kappahl. 

- Hva synes dere? 

Litt grafisk arbeid..

Jeg har laget disse etter noen tutorials jeg fant på nett. Så dette er ikke noe skolearbeid, men noe jeg lagde av egen fri vilje. Jeg ble veldig fornøyd med de, fordi jeg følte jeg fikk til ting jeg ikke har klart før. 

-Hva synes dere? 

Sommer

Jeg lengter etter sol og varme. Lengter etter lange dager på stranda med gode venner. Lengter etter sydenferie med familien. Lengter etter shorts og bikini. Lengter etter is og frukt. Jeg lengter etter sommer. Bilder fra weheartit.. <3 

-Flere som lengter etter sommeren? 

Bursdag!

I dag har jeg vært i bursdag til morfar.. Det var veldig koselig, med blant annet god mat (som vanlig, haha) og hyggelig snakk. Vi så på idrettsgallaen. Den var utrolig fin i år og jeg må si at jeg tok til tårene flere ganger. Orker ikke skrive så mye nå, siden jeg skal legge meg.. Må stå opp tidlig i morgen fordi jeg skal på tryvann og stå på slalom. Jeg har som sagt tidligere gruet meg til i morgen, men nå gleder jeg meg masse <3 

Tok noen bilder av det jeg hadde på meg i stad. De ble ikke så veldig bra, men dere ser i hvert fall hva jeg hadde på meg. <3Paljettshorts fra Gina, uglesmykke fikk jeg i julegave av Helene og blazeren er fra Primark. 

God natt alle sammen <3

Endelig fredag!

Helt fra mandag har jeg gledet meg til fredag og helg.. I dag er jeg hos kjæresten og Ida. For de som lurer er Ida og Magnus tvillinger og Ida er også en god venninne av meg! Jeg sitter her og blogger, Ida redigerer bilder og Magnus er på vei hjem fra skolen. I tillegg hører vi på radioen og nå kom akkurat Kiss You av One Direction på!! Jeg elsker One Direction.. haha. 
I morgen skal jeg i bursdag til morfar, så kanskje jeg får tatt noen bilder da! På søndag skal jeg stå på slalom på tryvann med gjengen.. Jeg gleder meg og gruer meg, siden sist gang jeg stod på slalom tryna jeg og fikk kink i nakken. Men det går sikkert bra.

Ida og meg.. <3 

-Hva skal dere i helgen? 

Da er headeren på plass!
Da var den nye headeren på plass! Det tok litt lengre tid enn jeg trodde.. Jeg fikk det rett og slett ikke til, så jeg spurte min gode venn, Gitte. Jeg synes den var utrolig fin og er super fornøyd <3 

-Hva synes dere om den nye headeren? 

Header er på vei!

Nå holder jeg på å lage ny header til bloggen, så for håpentligvis er den på plass i løpet av morgendagen.. For jeg jobber som sagt med prøve-eksamen, så det er hovedprioritet i dag.. Men i pausene skal jeg jobbe med headeren. <3 
Det var så fin solnedgang i går, så jeg måtte bare ta bilde av den. <3 

Prøve eksamen i MK...

ÆÆÆhh.. Nå sitter jeg hjemme og jobber med prøve eksamen. Vi har fått denne konkurransen, fra byfabrikken, som grunnlag for eksamens oppgaven. Med andre ord skal vi finne på en idé for hva de skal gjøre med middelalderparken. Jeg føler jeg har kommet opp med en ganske god idé, men jeg sliter skikkelig med å finne navn på konseptet.. Det er sykt vanskelig. Vi skal lage logo og designmanual (hvor vi forklarer hvilke farger, fonter, og bilder vi skal bruke for å reklamere for konseptet) og det er stress. Men jeg har i dag og hele helgen på meg, siden jeg ikke har presentasjon før på mandag.
Jeg, Albertine og Gitte (endaenblogg.no) var i byen i går for å ta bilder. Vi tok en del bilder som vi kan bruke til oppgaven, men også en del andre bilder. 


Det var helt tilfeldig faktisk at jeg og Gitte hadde på oss nesten samme klær i dag.

BTW: Jeg har tatt bort headeren min av to grunner. Den ene er at den var så forferdelig, at jeg nesten ble flau.. haha. Den andre er at vi tok noen bilder til en ny header i går. Skal se om jeg får laget en header i løpet av de neste dagene. 

Noen som har idéer til hva jeg kan kalle en rulleskøyte park/hus? sliter veldig med å finne på navn..  

London del 2 :)

Bedre sent enn aldri eller? Kom på at jeg aldri kom meg så langt at jeg postet resten av bildene fra London <3 Men her kommer de: 


Meg og Magnus <3 

Hani, meg, Ida og Thomas :) 

Jada, jeg er helt normal altså.. haha

Oxford street <3 Gjengen. 

Hva synes dere om bildene? <3