Sminke og negler

Justgirlythings

Jeg har ikke så mye å gjøre på utplasseringen jeg er på.. Så da sitter man på tumblr. 


Dette er en av mange tumblr jeg følger. Jeg elsker bildene denne jenta poster. De er så fine og jeg kjenner meg igjen i så mange. 

Bjørnholtrevyen 2013: Skyld på Jens

I går så jeg Bjørnholt revyen. Den var rett og slett genial, morsom, spennende og samfunnskritisk. Jeg lo gjennom hele, spesielt i akt to. Skuespillerne var utrolige, bandet supert, og danserne gode. Ikke bare var skuespillerne flinke til å sette seg inn i rollene sine og være morsomme. De var også veldig flinke til å synge. 


Jens Stoltenberg spilt av Ole Bekkevold.


Gottfred er en gammel mann som fortsatt står i barnehageplass-kø. Spilt av Ole Brastad.


Ellen Fredriksen, Tina Løvberg og Anette Amundsen forklarer hvordan man poserer på bilder. Vi blir deilige med duckface, synger de. 


En av de morsomte karakterene i denne revyen er desidert den dansende rumeneren spilt av Tina. Her danser hun etter å ha fått penger i koppen sin. 

Anmeldelser av Bjørnholt revyen: 

http://www.osloby.no/oslopuls/kunst_og_scene/Bjornholt-svikter-ikke-7130565.html

http://skjerioslo.dittoslo.no/scene/bjoernholtrevyen-2013-kompakt-absurd-og-treffende#what:Scene

 

Anbefaler alle å se denne revyen! 

 

Lenge siden sist..

Unnskyld for mitt bloggfravær. I startet av ferien var jeg forkjøla, så jeg orket nesten ingenting. Spesielt ikke tanken på å måtte ta bilder til bloggen. Resten av ferien har jeg bare slappet av og kost meg med venner. Jeg har rett og slett glemt å blogge. Denne uka skal jeg på utplassering i et reklamebyrå + at det skjer veldig mye ellers også. Vi har revy på skolen, som jeg skal hjelpe til med torsdag, fredag og søndag også er det bursdagen til en god venninne av meg, Trine på fredag til lørdag <3 

Derfor kan det hende det ikke blir fullt så mye blogging, men jeg skal prøve mitt beste. Slenger med et gammelt bilde, siden jeg ikke har tatt noen nye i det siste. hehe. -Hva har dere gjort i ferien? 

Skøyter

På fredag hadde vi aktivitetsdag på skolen. Jeg og jentene valgte å stå på skøyter. Det var utrolig gøy.. Det var ikke alle som kunne stå på skøyter, men det var gøy fordet. Vi fikk oss en god latter i hvert fall! Jeg tok en del bilder: 


Maiassa og Markus som danser
Trine, Gitte, meg og Albertine 


Lærerne mine.. haha 


Carina og Gitte 


Meg og Albertine


Trine


Carina


Meg og Gitte


Vi spilte bandy...


...og jeg havna inni målet. haha


Det gikk hardt for seg.. haha


Vi vant!! 

-Hva synes du om bilden? 

A Good Day to Die Hard

På torsdag var jeg på premieren til den nye Die Hard filmen. Ida er helt gal etter Die Hard filmene og fikk med oss andre på premieren. Vi sleit litt med å få hentet billettene, men vi klarte det til slutt.. Etter en del stressing og løping fram og tilbake. Neste gang jeg skal på kino, skal jeg ha GOD tid. haha. Det er egentlig ikke min filmsjanger i det hele tatt, men jeg har blitt litt mer vant til å se action filmer i det siste på grunn av Magnus og Ida. Filmen var veldig bra altså, og ikke så lang som de andre die hard filmene. Anbefaler alle å se den! Jeg hadde med meg kameraet, men det ble ikke tatt så mange bilder fordet. -Har dere sett Die Hard? 

Tone Damli

I dag var jeg på Strømmen Storsenter med mamma og broren min. Jeg kjøpte meg et par sko, en genser og en bukse, som jeg kan vise senere. 14.00 skulle Tone ha konsert på senteret og det måtte jeg jo få med meg. Hun er helt fantastisk. Hun er nydelig, har en utrolig fin stemme og virker kjempe søt. Konserten varte i litt over en halv time... Hun er skikkelig flink live. Her kommer noen bilder jeg tok: -Hva synes dere om Tone og bildene? 

Sliten...

Nå sitter jeg og gjør lekser.. På en fredag!! Vi har innlevering av prosjektet vårt i kveld, så jeg må jobbe nå for å bli ferdig.. Derfor får dere innlegg om de siste dagene i morgen. Nå skal jeg ta meg en liten pause med Idol også jobbe videre..


-Hva gjør dere i dag? 

Utdanning

Nå går jeg i 2.klasse på media og kommunikasjon. Jeg har fortsatt 1. og 1/2 år igjen på videregående, så jeg har en stund på og bestemme meg. Men helt siden 10.klasse har jeg tenkt på at jeg ville studere i utlandet etter videregående. Ikke hvilket som helst land heller, jeg er nemlig fast bestemt på at jeg skal studere i England.Jeg har gjort litt research på ulike skoler der og funnet ut at Kingston University kunne passet meg godt, i og med at de har grafisk design på denne skolen. Samtidig er jeg veldig usikker, siden det betyr at jeg er 3 år borte fra venner, familie og kjæresten.. 

I dag var vi på Utdanningsmessa i Oslo Spektrum. Der snakket vi med ulike skolen på stands og hørte på et foredrag av Gateway College. De tilbyr blant annet Fashion Management and Entrepreneurship New York. Dette er kun for et semester (3,5 måneder) og man får 30 studiepoeng for dette som man kan ta med seg videre i en bachelor. Etter foredraget gikk vi bort til standen og snakket med Kjetil, som har gått på dette studiet. Han var utrolig hyggelig og motiverende. Jeg fikk svar på alt det jeg lurte på og gikk derfra med et STORT ønske om å ta et semester med dette studiet enten rett etter videregående, eller litt etter. Det spørs om jeg klarer å spare penger mens jeg går på videregående. Nå vet jeg hvert fall at dette SKAL jeg klare!!

- Hva synes dere om å studere i utlandet? 
 

Made my day!

Mandager er egentlig den dagen i uka jeg virkelig ikke liker. Vi har kule fag på skolen og alt det der, men bare tanken på at det er mandag er litt deprimerende. Det har vel egentlig vært en sånn mandag i dag og, men så kom pappa kom hjem fra en guttetur i England i stad. Han hadde nemlig kjøpt hvite converse til meg og Little mix´s CD-en!! Æææhh.. Jeg er så glad nå at jeg hopper i taket. Jeg har verdens beste pappa! He made my day.. 


DNA!! Elsker Little mix og alle sangene deres. Masse girlpower og selvtillittsanger.. Gladsanger deluxe! <3 


Såååå glad er jeg nå!! 

Men nå skal jeg laste inn musikken min, så stikker jeg på trening..  Ha en fin mandag videre! 

Dokumentarfilmfestival

De to siste dagene nå har vi hatt dokumentarfilmfestival på skolen. I går var vi på ringen kino og så filmen De andre. For de av dere som ikke har sett den anbefaler jeg den på det sterkeste. Den er utrolig bra og rørende. Den handler om enslige asylsøkere i alderen 15-18 år. Mange av disse har ingen familie, rett og slett ingenting å dra hjem til. Alikevel får de kun midlertidig oppholdstillatelse i Norge. De blir tvangsreturnert til hjemlandet når de fyller 18.. Det er helt sykt.. 
Jeg hadde ingen kunnskap og dette før jeg så filmen, men nå har jeg gjort opp masse meninger om asylpolitikken til Norge. Det virket kjedelig og uinteressant før jeg så De andre, men nå synes jeg det faktisk er veldig interessant. Det er et viktig tema, som politikerne burde ta tak i.
Regissøren, Margareth Ohlin, kom og snakket med oss etter filmen. Hun fortalte blant annet om hvorfor hun hadde laget filmen og hvordan det gikk med guttene i dag. 

I dag derimot så vi en film om Jamaica. Den var kjempe kjedelig, så jeg skriver ikke om den. Da tror jeg dere kommer til å sovne sånn som halve salen gjorde i stad. haha.. Ikke bare var den gørr kjedelig, det var så ubehagelig stoler vi satt på også.. Jeg klarte ikke følge med på filmen den siste halvtimen, siden jeg fikk så vondt i rumpa, ryggen og nakken av å sitte der. 

Her er bilder fra i går:  
Ingrid, Martine, Ida, Carina, Albertine og meg på trikken på vei hjem fra Ringen kino. 


Vi stalket en mann.. haha 

God helg alle sammen! <3 

Dagens negler

Egentlig burde jeg si ukas negler, siden jeg tok på denne neglelakken på lørdag. Disse bildene har jeg tatt i dag, så den holder utrolig bra. Det eneste dumme er at det tok utrolig lang tid før den tørka på grunn av den glitterklumpen på tuppen. Men da den endelig tørka var jeg veldig fornøyd. Denne gangen har jeg heller ikke på top coat, som hadde gjort at den holdt enda bedre..  


Men nå skal jeg se videre på Idol. Jeg bare elsker Idol. Har sett alle sesonger, og gledet meg som en unge før denne sesongen starta. I tillegg digger jeg alle dommerne, noe som gjør det enda bedre. hehe.. 

-Hva synes dere om neglene og liker dere Idol? 

Favoritt youtubekanaler

Jeg elsker youtube. Jeg hører nesten aldri på musikk på youtube lenger, men ser på videoer som inspirerer meg. Jeg ser på sminkevideoer, negletutorials, morsomme videoer osv.. Her er noen av mine favoritter:  

 
Cutepolish! Hun har utrolig fine negl tutorials. De ser veldig kompliserte ut, men hun forklarer og gjør de på en måte som er veldig lett å gjøre selv. Jeg har prøvd mange av de før, men ikke den over. Jeg tenker at jeg skal prøve den ut snart :)  


Tyler Oakley er super søt og morsom. En venninne av meg, Carina, viste meg denne videoen og da jeg så den trodde jeg nesten jeg skulle dø av latter.  


Marcus Butler! Han er utrolig morsom og kul. Han poster nye videoer hver fredag. De er utrolig morsomme alle sammen.


Ellen show! Jeg elsker den dama. Hun er rett og slett genial. Jeg kan sitte og se på videoene hennes i flere timer eller helt til jeg har sett alle de morsomme som jeg finner. 


Macbarbie! Dette er den absolutte favoritten min. Med tanke på at de fleste videoene er på ca. 10 min tenker dere at de kanskje er lange og kjedelige, men det er de ikke i det hele tatt. Hun kommer med utrolig fine sminke, mote, og DIY tips. I tillegg lager hun videoene på en kul og morsom måte. Love it!  

- Hvilke youtubere liker dere?  

5 ting jeg gleder meg til i 2013

Justin Bieber konsert 18. april: 


One direction konsert 7. mai: 


Sommerferien:

Bli 18: 


Å komme i form: 

Ellers gleder jeg meg til å le og kose meg med gode venner, familie og kjæresten min. 2012 var et fantastisk år, men 2013 kommer garantert til å bli enda bedre. Kommer til å få mange fantastiske minner fra begge konsertene jeg skal på + alt annet som skjer i år. 

- Hva gleder du deg til i 2013? 

 

Unnskyld

Da er det en god stund siden jeg blogget sist.. Unnskyld for det.. Det har skjedd ganske lite interessant denne uka. Vi har lange og kjedelige dager på skolen, en del ting som skal være ferdig til tirsdag, så jeg skal sitte i dag og i morgen og gjøre lekser. Det er ikke så veldig interessant for dere som leser bloggen min å lese om hva jeg gjør på skolen, hvordan lekser jeg gjør. I tillegg har jeg rett og slett ikke orket å tenke så mye på bloggen, siden det har vært mye annet å tenke på. Etter tirsdag er jeg ferdig med en del, så da skal jeg komme sterke tilbake. Jeg skal prøve å forhåndsskrive innlegg de dagen jeg har tid, slik at jeg har noe å poste de dagene jeg har mye å gjøre. 

Men en ting jeg kan fortelle dere om nå er at jeg har hatt min første treningsøkt på Skullerud sport senter. Det var på tide, etter 2 måneder uten noen form for trening. Merket at jeg var i veldig dårlig form også, men den skal forbedres før sommeren.