Sminke og negler

Fjellet neste

I morgen tidlig drar jeg på hytta til bestemor og bestefar. Det er en gammel seter som ligger midt oppå fjellet. Den har verken do eller innlagt vann.. Vi har bittelitt strøm, siden vi har solcellepanel, men ingen internett. Derfor tar jeg meg bloggfri fram til torsdag. Orker ikke mobilblogge. 

Derimot kan dere vente dere mange innlegg når jeg kommer hjem igjen, for jeg har planer om å ta masse bilder :) 

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! 

The Adventurous Adventures of One Direction

 

 Tenkte jeg bare måtte dele disse videoene med dere. Den første kom ut for en god stund siden og del 2 kom ut for et par dager siden. Hvis du ikke har sett de burde du virkelig ta deg tid til det. De er utrolig morsomme og kule. 

Også må jeg bare meddele at jeg ELSKER One Direction!! haha 

-Hva synes dere om videoene? og hadde dere sett de før? 

I <3 me

De tre siste ukene har vi jobbet med holdningskampanjer i mediefag. Der har jeg og Albertine laget en holdningskampanje om spiseforstyrrelsene Anorexia og Bulimi. I dag fremførte vi produktene våre for resten av klassen, men vi får nok ikke karakter før etter påske. 


Dette er logoen til kampanjen vår og en singlet med logoen foran og slagordene bak. Tanken er å dele den ut på stands på skoler og lignende. 

 
Her er standen vår, hvor vi deler ut ting. Tanken er å ha klistremerkene, singleten, iPhone dekslene og buttons liggende på bordet. 

I tillegg har vi noen bilder som skal være i blader og som plakater, men disse har ikke jeg på min mac.. 

-Hva synes dere? 

Helgefrokost

God morgen alle sammen! Nå skal jeg støvsuge og rydde litt for mamma før jeg drar til byen med Ida. 


Jeg hadde veldig lyst på smoothie da jeg våkna i dag, så da lagde jeg det til frokost! Og den smakte fantastisk.. Nam 


Også så jeg på gossip girl mens jeg spiste.

Ha en fin lørdag! 

Keep calm its friday

I dag har vi jobbet med mediefagsprosjektet på skolen. Jeg og Albertine lager en holdningskampanje for anorexia og bulimia. Den handler om at man skal være fornøyd med seg selv og kroppen sin. I dag tok vi noen bilder, og i samme slengen tok jeg noen outfit bilder. Jeg kan vise de andre bildene vi tok i et annet innlegg hvis dere er interessert i det. 

-Hva synes dere om antrekket?  

The Host

Stephenie Meyer har skrevet en bok som som heter The Host, som det også kommer en film av. Jeg har avtalt at jeg skal se denne med Kristine, og siden hun absolutt har lyst til å se denne på premieren som er 22.mars, har jeg bare 9 dager på å lese boka. Nå tenker du sikkert: men du må jo ikke lese boka før du ser filmen? hehe. Jeg har hatt lyst til å lese denne boka lenge, siden den er skrevet av samme dama som skrev Twilight sagaen og jeg elsket de bøkene. Dessverre har jeg aldri fått lest den, før nå. Lånte den på biblioteket i stad og jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg så hvor mange sider det var. Det er nemlig 617 sider akkurat!! Ønsk meg lykke til.. haha 


Musikk jeg hører på for tiden

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvilke sanger jeg hører på for tiden. 

Jeg hører selvfølgelig på flere sanger, men dette er de sangene jeg hører mest på. 

-Hva synes du om sangene? Hva er dine favorittsanger akkurat nå? 

Lenge siden sist..

Som dere sikkert har sett har jeg endret på designet. Jeg ble veldig lei headeren min. Det var vinterbilder og siden det nærmer seg vår, fant jeg ut at jeg trengte ny. Da endret jeg likesågodt designet også. Jeg har ikke noen bilder jeg kunne bruke til header foreløpig, så jeg valgte et gratisdesign uten header. Designet er laget av missindecisive

-Hva synes dere om designet? 

God morgen!

Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb (utplassering). Det er siste dagen i dag og det har gått super fort.. Jeg har jobbet i et reklamebyrå hele denne uka og her har jeg sittet med de kreative. Det vil si de som finner på idéer til reklamekampanjer. De hadde ikke så mye å gjøre denne uka, men jeg har fått noen gamle oppgaver å jobbe med i tillegg. Nå skal jeg sitte og se på en designer jobbe :) 

Slenger med et bilde av en såpe flaske jeg egentlig startet på for lenge siden, men som jeg først gjorde ferdig i går .

-Hva synes dere?