Sminke og negler

Engelsktentamen neste..

I går hadde jeg som sagt mattetentamen og i morgen har jeg tentamen i engelsk. I dag hadde vi forberedelsesdag, så da har jeg sittet og lest meg opp på britiske verdier og amerikanske verdier. Det er egentlig et ganske interessant tema, så det er ikke den verste tentamenen jeg har hatt! Yey.. Jeg føler meg også ganske forberedt, så jeg håper jeg får en oppgave som passer perfekt til det jeg har funnet og øvd på. Da tror jeg det skal gå ganske bra.

Her er det jeg sitter og koser meg i kveld.. Rotete sa du? haha 

Btw.. Jeg og Albertine fikk 2 5'ere og 2 6'ere på holdningskampanjen vår, som dere kan se lenger ned! Lykke :D 

-Noen andre som har tentamen i morgen? 

Mattetentamen

I dag hadde jeg som alle andre i Oslo tentamen i 2P matte og jeg tror det gikk ganske bra. I starten synes jeg nesten alle oppgavene virket utrolig vanskelige og jeg skjønte ikke så mange av de. Etter å ha gjort oppgavene jeg skjønte, gikk jeg tilbake til de vanskelige. Da gikk det mye lettere og jeg tror jeg fikk til de fleste. Det er en helt sinnsykt god følelse å få til noe etter du har slitt med det. Nå skal jeg se på Gossip girl og skrive noen jobbsøknader.. Må få meg en jobb snart og slutte og sylte på mamma og pappa.. haha. 

Ha en fin mandag videre! 

Trysil

I går dro jeg og Magnus til Trysil med familien min. Pappa hadde fått leid en hytte gjennom jobben! Så nå er vi i bakken og står på slalåm. :)

Hyttekos

Sammen med familien og Magnus dro jeg på hytta til bestemor og bestefar midt oppå fjellet på palmesøndag. Der var vi i 4 dager. Det var kjempe koselig og helt utrolig fint vær. Vi stod masse på ski, spesielt en langtur på mandagen. Jeg tror jeg har gått 2 mil til sammen eller no.. Helt sykt.. I tillegg hadde vi det årlige skirennet på tirsdagen. Da gikk vi to runder på ca 5 min og det var om å gjøre å få likest mulig tid på begge. Alle fikk premier, så det er egentlig ikke så viktig å vinne, men jeg vant.. haha.. Onsdagen gikk med på å sole seg litt, pakke og dra hjem. Hytta ligger som sagt midt oppå fjellet, noe som er veldig deilig. Jeg føler i hvert fall at jeg kan slappe av sånn skikkelig der oppe. Ulempen er at det ikke er innlagt vann der, så jeg kan trygt si at det var sinnsykt digg å komme hjem og få dusja.


Bestemor er så søt! 


De hadde hamstra pringles fordi det var så billig.. nam nam 


Sosiale sa du? 
Fine kjæresten min! -Hva synes dere om bildene? 

Cake Pops

På Lørdag lagde jeg og Albertine cake pops. Det var utrolig gøy, men også veldig tidkrevende. Vi lagde først to vanlige sjokoladekaker (vi brukte bare den ene). Deretter måtte vi vente til den hadde blitt helt kald, før vi smuldret den opp og tilsatte ostekrem. Da ble den deigete igjen og vi kunne lage små kuler av de. For å få det laget med blå sjokolade rundt brukte vi noe som heter Candy Melts. Vi tok dette på pinnene, for at de skal sette seg fast i kulene. Deretter duppet vi kulene ned i candy melts for å dekke hele. 

Dette er noen av de ferdige.. De ble sinnsykt gode! 

Påskeferien 2013

Bloggpausen ble vist litt lenger enn jeg hadde tenkt.. Det var egentlig ikke meningen, men jeg bare glemte bloggen litt etter jeg kom hjem fra hytta. Jeg har derimot tatt masse bilder og de kommer i morgen. I tillegg har jeg et forhåndsskrevet innlegg som blir postet tidlig i morgen og mange idéer til innlegg.. Håper dere hadde en utrolig fin påske!! 

-Hvordan var påsken deres?