30 Days Challenge

30 days Challenge: Day 11

♥ Challenge day 11: Det du kjøpte deg sist

Det jeg kjøpte meg sist var et svart maxiskjørt, en lyserosa neglelakk og en foundation.

Maxiskjørtet er jeg super fornøyd med. Jeg har brukt det utrolig mye, siden jeg kjøpte det et par dager før 17. mai. Jeg brukte det på kvelden 17. og ganske mye resten av den langhelga. Det er fra Cubus. Neglelakken er også utrolig fin! Den er i fargen Pink Macaroon og er fra H&M. Den prøvde jeg faktisk første gang i går, men jeg er veldig fornøyd!! :) Foundationen derimot er jeg utrolig misfornøyd med. Den er sikkert veldig bra for folk med litt fet og uren hud, men for meg som har litt tørr, sensitiv, litt fete områder og litt uren hud på en gang så fungerer den dårlig. haha.. Jeg får utrolig tørr hud, noe som er veldig teit.. Huden min ser 10 ganger tørrere ut og man ser det utrolig tydelig at jeg har på meg sminke. Jeg liker å se litt mer naturlig ut, så denne passet ikke for meg.. Hvis det er noen som vil ha den, så selger jeg den til 150 kroner. Den er i fargen 03!  

Negler, paradice og nytt design

I dag fikk vi dra hjem tidligere fra skolen for å jobbe hjemme med prosjektet. Det skjedde ikke, for da jeg kom hjem begynte jeg og fikse på bloggdesignet mitt. Jeg gikk ut på verandaen og satt der helt til jeg var ferdig. Designet ble jeg egentlig veldig fornøyd med. Det ble akkuratt passe jentete og søtt, som jeg ville det skulle bli. Selve idéen til designet, altså fargene og dekoren har jeg tatt fra magasinet jeg og Carina jobber med i mediefag. Carina var hovedhjernen bak polkadottene og fargene, så hun må få masse creds for det!! 

Ellers har jeg sett på paradise episoder fra tidligere denne uka. Hadde faktisk ikke sett noen episoder denne uka, så jeg har noen å ta igjen. Og mens jeg sr på paradise lakker jeg negler. Lakker de med et av mine siste innkjøp, en lyserosa lakk fra H&M (dere får se den i morgendagens challenge innlegg). 


- Hva har du gjort i dag? Og hva synes du om det nye designet? 

30 days Challenge: Day 10

♥ Challenge day 10: Dine 3 yndlings sanger nå 

Det er veldig vanskelig å velge ut 3 favoritt sanger for tiden, siden jeg hører på så mye forskjellig. Men jeg klarte å ta det ned til 4 sanger som jeg absolutt elsker for tiden. 

- Hva er deres favorittsanger? 

Be different, be you

30 Days Challenge: Day 9

♥ Challenge day 9: 10 ting du ønsker deg

1. Jane Iredale mineralsminke. Jeg er så misfornøyd med sminken min for tiden. Jeg føler at enten så dekker den og får meg til å se veldig sminket ut, eller så dekker den ingenting, men ser naturlig ut. Jeg vil ha litt dekking av urenheter, men det må se naturlig ut. Jeg har veldig lyst til å gå tilbake til mineralsminke, for det er bra for huden i tillegg til at det dekker og ser naturlig ut. Jane Iredale har vunnet veldig mange tester og virker utrolig bra.

 

2. Nye objektiver til kameraet mitt 

3. Kamerastativ og fjernkontroll


Tok dette bilde fra everydayhappiness.blogg.no. Det er omtrent det samme jeg ønsker meg, minus kameraet. 

4. Ny veske. En ting som står høyt på ønskelista for tiden er en stor veske som rommer alt jeg trenger å ha med meg på skolen. For tiden bruker jeg sekk, noe som egentlig er veldig greit siden jeg har litt problemer med ryggen. Det hadde derimot vært fint å hatt en veske jeg kunne brukt innimellom. 

5. Hytte ved sjøen. Jeg skulle virkelig ønske at familien min hadde hytte ved sjøen. Jeg elsker å bare kunne sole meg, dra på båtturer. Skulle ønske alle helger var osm forige. 
6. Mer motivasjon når det kommer til skole. Jeg har rett og slett null energi og motivasjon på skolen for tiden. Vanligvis er jeg veldig glad i skolen og jeg liker faktisk å lære nye ting, men for tiden synes jeg alt vi gjør er kjedelig. I tillegg føler jeg at karakterene mine bare går nedover, noe som er veldig teit, siden mange fag er avgangsfag i år. Jeg håper virkelig at motivasjonen kommer tilbake til høsten og at jeg kan holde energien oppe hele 3. klasse. 

7. Sommerferie. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til ferien nå!! 

8. Å vinne i lotto, så trenger jeg ikke tenke på penger resten av livet. 

9. Å møte One Direction :D Den siste vet jeg rett og slett ikke, kommer ikke på noe mer nå.. :) 

- Hva ønsker dere dere? 

Ups..

Jeg glemte helt at det var tirsdag i går, så derfor kom ikke I want innlegget. Jeg skal sette sammen en collage når jeg kommer hjem fra skolen og samtidig skrive dagens challenge! Skoledagen er også snart ferdig! Jeg mangler bare en fremføring i samfunnsfag sammen med Birgitte. Jeg hadde norsk presentasjon i stad også, om forestillingen om det norske i dag. Den gikk overraskende bra. Jeg fikk 5+! :) Synes egentlig ikke det gikk så bra, i tillegg til at jeg ikke hadde jobbet såå hardt med den, men lærern min synes visst det var bra. 

30 Days Challenge: Day 8

♥ Challenge day 8: Hvordan ordner du håret ditt?

For å være helt ærlig så gjør jeg ingenting med håret mitt.. Jeg rekker så vidt å gre det om morgenen før jeg løper ut døra for å rekke banen jeg tar til skolen. Innimellom hender det at jeg setter det opp i en hestehale eller en dott, og det hender at jeg får noen av venninnene mine til å flette det også, men annet enn det gjør jeg ikke til hverdags. Jo, forresten noen ganger bruker jeg en tørrsjampo hvis jeg begynner å få fett hår, men ikke gidder å vaske det fordi jeg gjorde det dagen før.

Ellers bruker jeg for tiden en random balsam, sjampo fra Fudge, tørrsjampo fra Batiste, kur fra Wella og saltvannspray fra KMS. Saltvannsprayen er mamma sin, men kjenner jeg meg selv godt nok kommer jeg til å bruke den mye fremover. Saltvannspray er utrolig fint å bruke om sommeren synes jeg. 

Når det kommer til anledninger hvor jeg vil pynte meg litt ekstra som for eksempel 17.mai krøller jeg håret mitt med krøllstaven fra Remington. Den fungerer utrolig bra, og er ganske billig. Tror du kan kjøpe den i alle elektronikkbutikker som expert, elkjøp osv.. I tillegg er den veldig enkel å bruke, som gjør at det kun tar 10-15 min å krølle hele håret mitt med den. 30 Days Challenge: Day 7

♥ Challenge day 7: Et bilde av deg for 3 år siden

Dette er utrolig flaut, men det må vel gjøres..haha 


Dette bildet er fra korturen til Italia i 2010, så ca. 3 år gammelt. Måtte lete en god stund for å finne et ikke altfor stygt bilde faktisk.. 

Min helg

På fredag var jeg på tusenfryd med Ida, Narve Nikolai, Ingrid, Magnus og Joakim. Det var utrolig koselig, selv om vi bare fikk tatt 3 karuseller. Eller de andre tok 4, mens jeg og Magnus tok bare 3.. Hvis dere vil lese mer om tusenfryd turen vår, kan dere lese mer på Ida sin blogg, http://midtpunktene.blogg.no/1369441100_tusenfryd.html

På lørdag dro jeg, Magnus og Ida på hytta deres på Nesodden. Det var utrolig fint vær, så tiden gikk med til soling, båtturer og fotosafari. Jeg og Carina skulle ta noen bilder til magasinet vi lager i mediefag. Nesodden fungerte veldig fint som location, i og med at både Carina og tvillingen har hytte der. Jeg håper og tror at bildene ble fine, så forhåpentligvis kan vi bruke de.

På lørdagskvelden grillet vi hos Carina sammen med alle foreldrene. Vi spiste utrolig gode cheeseburgere og hjemmelaget potetsalat. Resten av kvelden gikk med på å spille games (jeg og Magnus vant!!) og skravle. Da vi skulle legge oss, fant Ida en edderkopp som hun klarte å miste i forsøket på å fjerne den. Derfor ble det til at vi gikk på edderkopp jakt på rommet hennes i en time, før vi ga opp og la oss på samme rom. Ida turte nemlig ikke legge seg på rommet sitt på grunn av edderkoppen. Hadde nok ikke turt det selv.. haha

Søndagen gikk utrolig fort. Vi spiste frokost og solte oss, før vi fikset oss og gikk ned på stranda for å ta bildene av meg og Carina. Deretter beveget vi oss mot brygga. Der hadde Ove fått i gang båten igjen, så vi dro på en liten båttur. Da vi kom hjem var det klart for middag og ryddig før vi dro hjem. Med andre ord har helga gått alt for fort. Jeg har kost meg masse i hvert fall og hatt en super helg med venner og kjæresten. 30 Days Challenge: Day 6

♥ Challenge day 6: Bakgrunnen din på pcenI fjor bestemte jeg meg for å lage min egen kalender som jeg skulle printe ut og henge opp på rommet mitt. Der skulle det være ulike kjendiser jeg likte hver måned. Siden jeg skulle på One Direction konsert i mai, som forresten var helt magisk, ble det naturlig at gutta havnet på mai siden. Det ble dessverre aldri til at jeg printa den ut, med den enkle grunn som er at jeg fikk to andre kalendere til jul, som jeg har hengt opp. Slik endte den selvlagde kalenderen min som bakgrunn på macen i stedet. 

- Hva synes dere? 

30 days challenge: day 5

♥ Challenge day 5: Noe du gleder deg til

SOMMERFERIEN!! 

Jeg skal så utrolig mye fint i sommerferien! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften.. haha

Først skal jeg på kortur til Spania, noe jeg gleder meg utrolig til. Korturer er alltid super morsomme. Selv om vi synger hele dagen lang, er det utrolig sosialt og avslappende. Vi skal bo på et veldig fint hotell med basseng. Etter jeg kommer hjem derfra skal jeg være hjemme en dag for så og dra tilbake til Spania. Denne gangen skal jeg til Malaga med Kristine, familien hennes og en vennefamilie av dem. Det blir altså meg og alle nordlendingen, men det skal nok gå helt fint i og med at jeg elsker dialekta deres. Jeg skal være der i 8 dager.

Omtrent resten av sommerferien skal jeg jobbe i butikken på ekeberg camping. Det er faktisk også noe jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg tjener mine egne penger, som gjør at jeg slipper å snylte på mamma og pappa hele tiden. Det kommer til å bli veldig deilig. 


Korjentene mine og Kristine <3 

30 days challenge: day 4

♥ Challenge day 4: Favoritt tv-serie(r)

Gossip Girl: Den ultimate dramaserien. Jeg blir aldri lei. Har faktisk aldri sett den ferdig, men jeg har startet på nytt veldig mange ganger! 

Pretty Little Liars: Denne serien er så utrolig spennende. Det er nervepirrende og morsomt. I tillegg til at det er litt typisk jentedrama med gutter og sånt. Utrolig spennede serie, som nesten er grusom å følge med på, for det er ofte veldig lang ventetid mellom episodene..  

Glee: Det er så koselig å se på Glee. Det er så koselig og morsomt, med masse sang og greier. Jeg blir alltid å glad av å se på glee, siden musikken er så fengende og fin.  
Jeg har skrevet om serier i et tidligere innlegg, som dere kan se her: http://denderrebloggen.blogg.no/1356695200_tvserier.html
Her har jeg skrevet litt mer utfyllende om de ulike seriene og om noen flere :)  

Sushi til lunsj

I dag har jeg smakt sushi for første gang og det var faktisk veldig godt! :) Har faktisk smakt sushi før, men det var bare med fritert kylling, så det kan vel egentlig ikke telle. Jeg fikk med meg sushi av pappa som jeg kunne ha med til lunsj, siden han ikke hadde spist opp alt når han spiste middag i går. 

- Liker dere sushi? 

30 days challenge: Day 3

♥ Challenge day 3: Lommeboken din

Lommeboka mi er fra Next og er kjøpt i London for 1 og 1/2 år siden. Jeg har brukt den hver dag siden det, bortsett fra de få gangene jeg ikke har hatt plass til en så stor lommebok. Den har plass til alt jeg trenger, så jeg kommer absolutt ikke til å bytte den ut med det første.. 

Dere kan også sjekke ut Birgitte sin blogg, hvor hun har samme 30 days challenge som meg! 

30 Days Challenge: Day 2

♥ Challenge day 2: Et bilde av håndskriften din


Skrevet med masse ironi.. 

I want this


Tenkte å starte med ukentlig "I want this", hver tirsdag! :) 

30 Days Challenge: Day 1

♥ Challenge day 1: Noe du gruer deg til

Ett ord: EKSAMEN 

Eksamen er noe av det jeg gruer meg utrolig mye til for tiden. Både det å kanskje komme opp i noe og kanskje ikke i tillegg til at jeg gruer meg utrolig mye til mediefagseksamen. På onsdag fikk vi vite hvem som kom opp i skriftlig eksamen, og heldigvis var ikke det meg! Den ene parallellklassen kom opp i engelsk, hvor Ingrid, Ida og Martine går.

I 2.klasse har man som regel en eksamen, i enten skriftlig eller muntlig og vi skal ha eksamen i mediefag uansett. Derfor er vi ikke nødt til å komme opp i noen andre fag. Men jeg kan fortsatt bli trukket opp i muntligeksamen i enten norsk, engelsk eller samfunnsfag. Jeg vil helst ikke komme opp i noen av de, så vi krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp. Hehe..

Jeg gruer meg også utrolig mye til mediefagseksamen, som vi har i slutten av juni. Vi hadde prøvemuntlig for 2 uker siden, og det gikk helt greit. Jeg fikk gode karakterer, men jeg var absolutt ikke fornøyd med produktene mine i det hele tatt.. Derfor gruer jeg meg utrolig mye. 

-Noen andre som gruer seg til eksamen? 

30 Days Challenge

Da tenkte jeg at jeg kunne begynne på en 30 dager challenge jeg også. Det er utrolig mange av bloggene jeg leser som driver med dette for tiden og
jeg synes det er veldig kult. Denne lista fant jeg på Emmasinblogg.

♥ Challenge day - 1. Noe du gruer deg til
♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
♥ Challenge day - 10. Dine 3 yndlings sanger nå
♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
♥ Challenge day - 20. En artist du liker
♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
♥ Challenge day - 30. Mobilen din

Jeg starter i morgen! 

-Hva synes dere? 

17.mai

Min 17.mai startet tidlig.. Halv 7 stod jeg opp for å gjøre meg klar for flaggheising på Bøler. Koret skulle, som vi alltid gjør, synge der klokka 8. Vi måtte møte opp halv 8, men treige meg var ikke der før kvart på.. haha. Etter det ventet vi på skolen, før vi dro sammen med skolen til byen for å gå i tog. Koret har jubileum i år, og derfor gikk vi i barnetoget sammen med Bøler skole. Vi gikk som 78 i toget. Hvis vi hadde gått 5-10 skoler tidligere, hadde vi sluppet unna himmelen som åpnet seg da vi var på ved Nationalteateret. Hele meg var klissvåt da jeg kom hjem. Fint vær var
det resten av 17 og de siste to dagen også. Det har vært tropenetter og sydenfølelse. Utrolig deilig, med litt fint vær også. 17.mai endte med god mat og gode venner. 

Siden sist..

Jeg har tatt meg en pause fra bloggingen en stund nå og det er rett og slett fordi det har vært veldig mye som har skjedd med skole, konserter osv.. I tillegg har jeg hatt veldig lite motivasjon når det gjelder alt.. 

Siden sist har jeg derimot gjort ganske mye morsomt! Jeg har vært på to konserter. Først var det Justin Bieber 18.mai og One Direction 7.mai :) Begge konsertene var kjempe kule, men One Direction slo helt klart Justin ned i støvlene når det gjaldt stemningen. Det var helt magisk. Guttene ga så mye på seg selv og gjorde det mer personlig, ved å snakke masse til publikum og hele tiden si hvor mye de elsket Norge! haha, klisje.. 

 
Meg og verdens kuleste kusine, Marte og Marta på JB konsert! :) 

  
Meg og Albertine på One Direction konserten! Vi satt ganske langt bak, men det gjorde absolutt ingenting. Det var helt sykt <3 

11. mai var det klart for Idol finalen i spektrum. Dit dro jeg sammen med Ida. Steffen og Astrid Smeplass var favorittene mine fra starten av, men ingen av de kom til finalen. Derimot var jeg veldig glad for at Siri og Eirik kom til finalen. Begge to var utrolig flinke. Jeg husker fortsatt den syke audition hans. Da han covret queen sin Don't stop me now acoustic. Siri har imponert gjennom alle liveshowene. Begge imponerte utrolig i finalen, så da resultatene ble lest opp heiet jeg ikke på en, men begge. 

  
Siri, the winner og Eirik, en god nummer to!

- Noen andre som var på noen av konsertene eller idol finalen?