30 Days Challenge

Mallorca

Nå sitter jeg på en kebabsjappe for å få Internett! Jeg storkoser meg på kortur og det beste med det hele er at Stine og Katarina har meldt seg frivillig til å gjesteblogge når vi kommer hjem!

30 Days Challenge: Day 30

♥ Challenge day 30: Mobilen din

Siste dagen med challenge. Jeg tidsinnstilte dette innlegget, men glemte å gjøre det ferdig som dere sikkert har sett.. I hvertfall så er det ikke så mye å si på denne challengen. Jeg har en IPhone 4s i svart på 16 GB (noe som for min del er ganske lite egentlig). Jeg er super fornøyd med den. Den fungerer like bra nå som når jeg fikk den for 1 1/2 år siden. 

30 Days Challenge: Day 29

♥ Challenge day 29: En sang du virkelig er lei

Kommer ikke på noen sang jeg er virkelig lei av, men mange av sangene på radioen går alt for ofte.. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nå sitter jeg mest sannsynlig på Mallorca og soler meg. Jeg fant nemlig ut at jeg kunne tidsinnstille resten av challenge innleggene, så den siste challengen kommer i morgen. 

Etter det blir det mest sannsynlig ingen blogging før mandag, med unntak av kanskje et par mobilblogginnlegg.

Slenger med noen bilder fra korturen i fjor..
<

- Ha en god ferie! 

Lapper


Oppskriften er fra Matprat og lappene ble sinnsykt gode <3 

30 Days Challenge: Day 28

♥ Challenge day 28: Et bilde av deg da du var litenFinally summer

De siste dagene har faktisk gått i ett, selv om det er ferie! Det er så ubeskrivelig deilig å ha sommerferie og spesielt å vite at jeg reiser til Mallorca med koret om 2 dager :) På fredag var jeg i bursdag til Thomas, noe som var utrolig kos og gøy. På lørdagen slappet jeg litt av før jeg dro på fest hos Ida og Magnus. Vi hadde egentlig planlagt teltur, men det var meldt dårlig vær, så da ble det fest i stedet. Det vil si at jeg er en smule sliten i dag.. Fest to dager på rad tar på altså. haha 
Jeg drar jo som sagt om to dager, så da har jeg begynt å pakke litt og lastet ned litt musikk til flyturene.. Pc'en blir ikke med, så det blir dessverre ikke blogging fra tirsdag til søndag.. buhu. Jeg tviler også på at det i det hele tatt er internett på hotellet, men hvis det er noe skal jeg mobilblogge litt. Også skal jeg spørre om en av venninnene mine vil gjesteblogge litt :) 


- Hva skal dere i ferien? 

30 Days Challenge: Day 27

♥ Challenge day 27: En ferie du vil på igjen

Cruise i 2009

30 Days Challenge: Day 26

♥ Challenge day 26: Yndlings spillet ditt

Jeg spiller kun spill på mobilen min, og for tiden er jeg blitt helt hekta på Hay Day.30 Days Challenge: Day 24 & 25

♥ Challenge day 24: Noe du er redd for

Jeg er redd for ganske mye egentlig, men det jeg er verste må nok være edderkopper og alle mulig andre krypdyr.. Og det vil jeg ikke laste opp bilder av, så da blir det ingen bilder.. haha 

♥ Challenge day 25: 3 ting du hater

1. Bitchy people... 

2. Insekter

3. Dette bildet illustrerer den siste tingen veldig bra. haha

 

BTW: i morgen kommer det en sykt digg oppskrift på lapper som jeg prøvde ut i dag tidlig siden vi ikke starta før kvart på 12.. Gled dere <3 30 Days Challenge: Day 23

♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre

Hoppe i fallskjerm.. Jeg har sinnsykt høydeskrekk, så det kommer jeg aldri i verden til å gjøre.. 
 

Straks sommerferie

Nå er det omtrent sommerferie for min del. Jeg er ferdig med eksamen, som er utrolig digg og alle karakterene er satt. I går hadde jeg fri, og i dag slutta vi halv 12. Det eneste vi gjorde var å vaske å klasserommet (Jeg, Ida og Gitte ble stuck med  å fjerne tyggis under pultene.. EKKELT!! ) og levere bøker og mac.. Det sistnevnte var ganske trist! Men jeg har en pc som funker og nå har jeg lastet ned et redigeringsprogram, så jeg får redigert bilder også. 

I morgen er det gullbamsen på Symra.. Og vi skal ikke møte før kvart på 12, noe som betyr at jeg kan sove leeeenge.. Og på fredag er det bare avsluttning i hallen og utdeling av vitnemål. Så egentlig kan jeg si at jeg har sommerferie nå føler jeg.

Nå skal jeg se på den nyeste Pretty Little Liars episoden <3 


30 Days Challenge: Day 22

Nå har jeg ikke blogget på veldig lenge.. Jeg hadde eksamen fra torsdag til mandag og jeg hadde jo planer om å blogge igjen på mandagen. Det skjedde ikke av to grunner. For det første var jeg sliten etter eksamen og hadde lyst på en dag fri til. Det andre var at jeg var litt lei meg og sur på sensor, som var i overkant pirkete og gretten.. Men nå går det helt fint og jeg skal blogge som fullt igjen <3 

♥ Challenge day 22: Alle premiene du har vunnet

Jeg har egentlig ikke så veldig mye flaks, så jeg har ikke vunnet så mye. Hvert fall ikke som jeg husker.. Men det er to ting jeg vant for en liten stund siden. 

Gullbamsen, som er en konkurranse for hele mediefagslinja på Bjørnholt. Der konkurrerer vi med produkter vi har lagd gjennom hele året. Jeg og Birgitte vant i kategorien beste trykk (grafisk design) for et sommermagasin vi lagde sammen. Det var utrolig gøy å vinne noe, og det ga meg masse mer motivasjon når det kommer til grafisk design. Premien var en gullbamse og goodiebags :) 2 billetter til premieren på hunger games, diverse pokaler fra idrettene jeg gikk på som liten og loddtrekninger. Eksamen..

I dag kom jeg opp i mediefagseksamen, og derfor har jeg ikke så mye tid til å blogge. Jeg orker ikke stresse med det midt i eksamen. Derfor velger jeg å ta en bitteliten pause, spesielt fra challengene. Snakkes på mandag når jeg er ferdig! :) 

Youngwood

I dag var vi på youngwood med skolen! Honningbarna og Mikhael Paskalev opptrådte. De var faktisk veldig kule og jeg havnet midt inni klynga som dyttet hverandre i hytt og pine.. Men det var fortsatt veldig gøy å stå nede ved scenen! Det var liksom så bra stemning :)
Edit: Challengene kommer i morgen!

30 Days Challenge: Day 21

♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør

Da kan jeg bare hente 3 ting fra bucket lista jeg har på notater på mobilen. 

1. Feire nyttår i New York. Etter å ha sett New Years Eve så har jeg bare hatt så lyst til å feire nyttår i New York. 

2. Reise verden rundt og oppleve nye ting i andre land, som for eksempel å feire karneval i Brasil og kjøre bil gjennom USA. 

3. Farge håret rød lilla. Jeg vil ha en farge som er litt rød lilla. 

30 days challenge: Day 20

♥ Challenge day 20: En artist du liker

Olly Murs! Han er en fantastisk sanger og entertainer. Han var med på x-factor i Storbritannia i 2009, men han kom ikke helt til topps. Derimot er det jo som regel 2. plassen som blir mest populær i etterkant, og det var denne plassen Olly kom på. De fleste har helt sikkert hørt Troublemaker på radioen, som han synger sammen med Flo Rida. 

 

Han har gitt ut 3 album siden 2009 og nå for tiden leder han xtra factor, som er en backstage program fra x-factor, sammen med Caroline Flack. 

Også er han jo super kjekk og veldig sjarmerend da folkens!  

30 days challenge: Day 19

♥ Challenge day 19: Drømmeferie

Jeg har vært utrolig mange steder på ferie. Men er det ett sted jeg har lyst til å dra er til California! my nails!

Dette er det negledesignet jeg tok på forigedagen, da jeg hadde spadag. Jeg så på en video på minmote.no hvor hun dama som lakket neglene hadde dette designet. Egentlig ville jeg ha det modellen hadde, men uten å ha fargene gikk ikke det.. MEN jeg kjøpte fargene jeg trenger til det i går, så i løpet av helgen skal jeg prøve det ut. 


Disse fargene (minus den helt til venstre) trenger jeg til dette designet: Her ser dere forresten også desginet jeg har på neglene mine nå :) 

- Hva synes dere? 

30 Days Challenge: Day 18

♥ Challenge day 18: Smykkene dine

Nå kommer det faktisk en challenge på riktig dag til en forandring. Det har blitt et par nå som har hengt en dag etter, men nå skal jeg skjerpe meg. Jeg kom forresten ikke opp i muntlig eksamen, så nå er det bare mediefag som gjenstår før jeg kan ta en velfortjent (føler nå jeg) sommerferie! Jeg har en del smykker, men de jeg bruker mest er de to store og noen av de små. I det siste har jeg blitt utrolig dårlig til å huske å ta på meg smykker, ikke en gang øredobber. 

30 Days Challenge: Day 17

♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv

1. Jeg blir utrolig lett stressa og takler det ikke så veldig bra. Går vel mest rundt og suser og blir er sur. 

2. Jeg er venstrehendt.

3. Jeg har verdens beste kjæreste! tihi <3

4. Jeg klipte meg kort i 3. klasse. Jeg klipte av meg hestehalen og fikk den med meg hjem. haha. Hadde vel hår til korsryggen og når jeg kom ut derfra hadde jeg til kjeven eller no. Jeg kunne i hvert fall ikke ha det i hestehale.. 

5. Jeg er godteholiker. Jeg er seriøst avhengig av godteri og klarer meg omtrent ikke en dag uten det. 

6. Jeg elsker å reise. Spesielt til London, hvor jeg var 2 ganger i 2012. Skal tilbake dit i høst, for å sjekke ut en skole jeg vil gå på etter videregående med Albertine

7. Jeg er en kontrollfreak. Elsker å ha kontroll og hater å ikke ha det. 

8. Jeg hater alle krypdyr og smådyr som flyr. Edderkopper, bier, veps og humler for eksempel. 

9. Jeg er obbessed med neglelakk og må ha alle farger. Hvis det er en farge jeg ikke har må jeg kjøpe den, neida.. Har blitt litt bedre i det siste, har nemlig ikke kjøpt så mange farger jeg ikke trenger. Lyse farger er det jeg bruker mest for tiden, så i går kjøpte jeg meg faktisk en hvit, en nude og en kobber/gull neglelakk med glitter fra Gina Tricot. 

10. Jeg er ufattelig lat. Når jeg først har satt meg ned i sofaen eller senga, kommer jeg meg ikke opp igjen med mindre det er for å hente lader til macen, noe å spise eller hvis beina mine sovner.. Jeg kommer meg hvert fall ikke på trening når jeg først har satt meg ned. 

- Noen av tingene dere kjenner dere igjen i? 

Frognerparken!

I går var vi i Frognerparken med hele MK2. Vi fikk en fotooppgave, tegneoppgave og en intervju oppgave. Etter kun en halvtime ble vi ferdig med foto og intervju oppgaven og bestemte oss for å dra tilbake til Colosseum for å sette oss på Waynes og tegne der. Det var kjempe koselig, men jeg tok ikke med meg kamera.. Dårlig blogger, I know.. Men det gjorde Ida og Albertine, så da stjeler jeg noen bilder derfra. 

Jeg skjønner ikke hvordan alle bildene kan bli i ulik størrelse.. Jeg lasta opp alle i 800px. 

Spadag

I dag skulle jeg ingenting etter skolen, så jeg bestemte meg for å ta meg en løpetur etterfulgt av litt hjemmespa. Jeg startet med å skrubbe huden i dusjen. Derretter tok jeg selvbruning. Mamma hadde kjøpt selvbruning fra st. tropez, så jeg prøvde den for første gang. Jeg tror det ble ganske bra! Nå har jeg nettopp tatt fotbad, filet føttene og tatt på fuktighetskrem. Etterpå skal jeg fikse neglene mine, skal prøve på et design jeg fant på minmote.no. Jeg kan legge ut bilder og link til videoen i morgen, hvis det blir vellykket vel og merke. 

30 Days Challenge: Day 16

♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg

 Hvordan skal jeg klare å velge?... Jeg leser ikke såå mange blogger, men de jeg leser er utrolig bra alle sammen! :) Men jeg må innrømme at den bloggen jeg klikker meg mest inn på er voe sin. 

- Hva er deres favoritt blogg? 

Morgendagens challenge er 10 ting om meg selv.. Så gled dere! :) 

30 days Challenge: Day 15

♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på

Jeg har gått på en del fritidsaktiviteter. I starten av barneskolen prøvde jeg meg på fotball. Det varte ikke så veldig lenge. Jeg var på trening i 3 uker, så slutta jeg.

Deretter starta jeg igjen og var der i 3 uker og slutta igjen. Sånn holdt det på en liten stund. I 4. klasse begynte jeg i Bøler skolekor og der går jeg fortsatt. Det utrolig gøy og sosialt. Og det er den fritidsaktiviteten jeg har holdt ut lengst på. Jeg er usikker på om jeg skal fortsette til neste år, men ikke på grunn av at jeg ikke liker det lenger, men fordi det blir litt mye med 3. året på videregående og sånt. Om sommern drar vi på turer. Det er høydepunktet i løpet av året og veldig morsomt. Om 21 dager drar jeg til Palma, Mallorca!! Gleder meg sinnsykt mye :) 

Håndball starta jeg på i 6.klasse. Det hadde ikke gått opp for meg før da at håndball kanskje var tingen for meg før da, selv om det jeg likte best med fotball var å være keeper. Det var fordi da kunne jeg ta ballen med hendene. Jeg spilte først på Bøler i 4 år, deretter ett år på Vålerenga før jeg slutta. Jeg tror Jeg ble rett og slett litt lei i tillegg til at jeg ikke ville satse like mye som resten av laget. 

I tillegg til dette har jeg gått på litt teater og dans. 

30 days Challenge: Day 14

 ♥ Challenge day - 14. Din verste uvane

Jeg har uvaner som alle andre, men hvilken som er min verste er vanskelig å bestemme.

Jeg tror min verste uvane er at jeg alltid sammenligner meg med andre, er usikker på meg selv og tar ting veldig fort inn på meg.. Jeg har aldri hatt spesielt god selvtillit og alltid vært ganske sjenert, men det har blitt mye bedre siden jeg startet på videregående og møtte verdens beste jentegjeng! :) Fortsatt er det lett for meg å ta alt seriøst, og ta ting folk sier på tull inn på meg. Hvis folk for eksempel tuller og ler uten at jeg vet hva de ler av blir jeg fort usikker på om de ler av meg og om jeg har gjort noe dumt. Selvironi har jeg utrolig mye av, så folk kan tro at jeg ikke bryr meg om at folk tuller siden jeg tuller så mye selv, men det gjør jeg jo.

Som sagt har selvbildet mitt blitt bedre med tida og noe av det som har hjulpet mye er andre bloggere og youtubere. For litt siden så jeg en video om tips til bedre selvbilde på idonn.blogg.no. Trykk her for å komme til innlegget. 30 days Challenge: Day 13

Fikk ikke postet challengen på søndag eller i går, så de kommer i dag! 

♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt

Jeg er egentig ikke avhengig av å ha med meg så mye rundt, men det er en ting jeg ikke klarer meg uten.. 

Mobilen min.. Jeg er avhengig av å ha med meg mobilen min overalt, uansett om jeg får bruk for den eller ikke. Jeg føler meg bare så utrolig tom uten den. Bussturer blir også utrolig mye bedre med musikk på øret. 

I'm addicted

Jeg kan trygt si at jeg har blitt avhengig av youtube. Jeg kan sitte i flere timer og se på ulike videoklipp. For det meste går det i sminke og mote videoer. For eksempel har jeg blitt skikkelig hekta på Zoella og MacBarbie. De har utrolig mange fine videoer og anbefalinger i videoene sine. De er også utrolig livlige og flinke forran kameraet. I just love these girls! hehe.. Etter å ha sett på Zoella sine videoer ha jeg og Albertine har funnet ut at det er en del sminke vi må kjøpe når vi drar til London i høst.. 

30 days Challenge: Day 12

♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker

Sminken jeg bruker for tiden er veldig forskjellig. Som jeg skrev på innlegget om challenge 9 og 11, så er jeg ikke fornøyd med den sminken jeg har nå. Jeg kjøpte meg nettopp en foundation fra Body Shop som sikkert er veldig bra, men den passet ikke min hud. Men de siste dagene har jeg funnet noe annet i skuffen min som fungerer veldig bra for meg! 

Hud:Mineralfoundation, solpudder, mineral veil fra I.D, blush fra rimmel (britisk merke), concealer fra mac, viva la diva og en concealer kost fra I.D. 

Øyenskyggeprimer fra Too Faced, sminkekost fra Makeup mekka, øyenskygge og maskara fra Dior og vippetang fra H&M.

Innimellom pleier jeg også å bruke en eyeliner fra lancome + at jeg glemte å ta bilde av bb creamen fra Body shop.. jaja :)