Sminke og negler

5. juledag

Nå får jeg snart gjester, eller vi har egentlig fått gjester allerede.. Det er noen familievenner av oss som kommer til oss i dag. 5. Juledag er tradisjon for en fotball og buzz kveld hos oss. Derfor er det noen som har kommet tidligere for å se en fotballkamp som starta 4. Jeg er ikke så interessert i fotball som pappa og Ludvig (broren min) og siden resten kommer ikke før 6-7 tiden, rekker jeg å blogge litt og se på 90210 (er helt hekta.. haha)..

I går var jeg på Strømmen Storsenter. Jeg fikk 3 gavekort og resten av familien fikk 1.hver på senteret, så da dro hele familien dit for å shoppe. Jeg kjøpte meg to bukser og en genser på Cubus. Buksene på Cubus er fantastiske. De er myke, har utrolig mye stretch, og er trange hele veien ned. Kjøpte ikke så mye i går, men jeg var også i byen på torsdag. Da var jeg i byen med mamma og Ludvig, Kristine og moren og broren hennes. Det som er veldig morsomt med jul er at det er salg i mange butikker, som Gina Tricot. Jeg elsker salg, men dessverre fant jeg ikke så mye på Gina denne gangen. Når du bruker gavekort i tillegg føles det som om du får masse gratis, siden du ikke bruker noe penger.. haha :) Tv-serier!

Jeg elsker å se på tv-serier og filmer, men kanskje mest tv-serier. Du kan vel kalle meg en tv-seriejunkie.. haha. 
Her er noen av tv-seriene jeg følger med på:

Gossip Girl: 

Veronica Mars: 

Glee: 

Pretty Little Liars: 


Criminal Minds:


Jeg bytter tv-serier hele tiden. For en stund siden så jeg veldig mye på Veronica Mars. Før det var det Gossip Girl, men nå er det 90210. Det handler mye om at jeg liker å se på tv-serier på DVD. Jeg føler at det går mye fortere, siden jeg slipper å søke opp de nye episodene hele tiden. Jeg har de tre øverste på DVD og derfor er det disse jeg ser mest på. Men jeg ser jo også på tv-serier på nettet, som Pretty Little Liars MÅ jeg se med en gang det kommer ut en ny episode. 

Hvilke tv-serier ser du på?  

God jul alle sammen <3

Nå er endelig julaften her! Jeg er så spent og glad at jeg nesten ikke klarer å sitte stille. Det er så koselig med jul! Vi skal feire hjemme i år, med bestemor, bestefar, mormor og morfar. Så på tre nøtter til askepott i dag tidlig, mens jeg spiste godteriet jeg fikk i julestrømpa mi. Jeg og Ludvig (broren min) fikk et flakslodd hver. Han vant 25 kroner, mens jeg vant ingenting... Sånn er det. I dag var det han som hadde flaks. GOD JUL TIL ALLE SAMMEN <3 

Vinterbilder

Her er et utvalg av bilder jeg og Markus tok i fjor vinter. Vi var hospiterings lærere en dag og i storefri lånte vi et kamera, gikk ut og tok bilder. Jeg ble veldig fornøyd med mange av de, så jeg tenkte jeg kunne legge de ut her. 


Hva synes du om bildene? 

Snart ferie!

Som jeg gleder meg til juleferie. Jeg merker jeg er så sliten nå for tiden, at det skal bli utrolig deilig med ferie. I tillegg er det snart julaften og da blir jeg barn igjen. Jeg elsker jula. Det er så koselig og fint med all pynten, maten og familiesammenkomstene. Man kan sove lenge og sitte og daffe i senga hele dagen, se på tv-serier og julefilmer, drikke kakao og se på disney channel. Det er den perfekte jula for meg. Prikken over i-en er selvfølgelig pakkene på julaften. For å være helt ærlig er jeg utrolig glad i gaver, både å få og gi gaver er utrolig koselig. 
Jeg har pakket inn alle julegavene allerede og det er ganske bra til å være meg. I fjor var jeg ferdig med gavene lille julaften og nå er jeg ferdig en uke før. Eller var dette den siste vanlige skoledagen i år. I morgen skal vi se på film, rydde og ha Mediafestival med de andre trinnene. Der skal vi vise fram ulike produkter til 1. og 3. også skal vi se på deres produkter. Det blir gøy å se hva de andre lager! På torsdag har vi samling i hallen og kosetime i klassen. Også slutter vi 11.30!! lykke <3 

Bloggdesign!

Jeg har sittet i flere dager for å få til et bloggdesign. Jeg har funnet ut at det er utrolig vanskelig og derfor bestemte jeg meg for å finne et gratisdesign. Jeg likte veldig godt designene til Ingvild Aasheim. Designet som het Sunset var det jeg likte aller best. Jeg har ikke endret stort på det, bare satt inn header og profilbilde. Headeren er bare midlertidig, til jeg og Gitte får tatt bilder til headere. Uansett så er jeg ganske fornøyd med designet mitt. 

I dag skulle jeg egentlig bake pepperkaker med familien, men mamma hadde glemt å sette deigen i kjøleskapet og da var det veldig vanskelig å kjevle ut deigen. Vi bestemte oss for å sette deigen i kjøleskapet og vente til i morgen. Men jeg skal bake pepperkaker i dag uansett, siden nå drar jeg til Kristine for å bake pepperkaker med henne <3 

Ja, bildet er tatt på badet... Jeg hørte på musikk mens jeg sminket meg. Haha <3 

Har dere bakt pepperkaker i år? 

London eye!

Jeg har funnet ut at jeg vil dele opp innlegget fra London. Dette fordi jeg ikke vil ha så lange innlegg. Det første jeg vil vise dere bilder fra er London eye. Vi tok London eye første dagen, altså lørdagen. Vi var på hotellet og la fra oss bagasjen vår og dro rett til Waterloo stasjon for å møte Hani, en venninne av meg som er utvekslingsstudent på Isle og Whight. Derfra gikk vi noen minutter før vi så London eye.

Vi hadde bestilt billetter på forhånd og slapp dermed køen for å kjøpe billetter. Tro meg, det lønner seg virkelig å kjøpe billettene på forhånd, siden den køen var LANG.. Vi stelte oss i en kø som vi trodde kom til å ta hundre år, men som overaskende tok veldig kort tid.Køen utenfor.. Den gikk faktisk veldig fort, i og med at det er plass til 25 i hver vogn. Big ben fra toppen av London eye.. 


Utrolig fin utsikt! 


Det var en utrolig opplevelse å være på toppen. Selv jeg med høydeskrekk tenkte ikke over at det var høyt, for det var så fin utsikt. Jeg vil anbefale alle som skal til London å ta turen til London eye. 

Noen som har vært oppe i London eye?

-Stine  

Lucia!

Hvert år går koret jeg synger i Lucia på glassmagasinet og byporten. Det er like koselig hver gang. For 2 år siden var både jeg og Gina Lucia. Hun gikk første runde og det gikk helt fint, men når jeg skulle gå passa ikke krona hodet mitt. Det hele endte med at jeg mista et lys fra krona. Lyset knuste og jeg måtte gå med et lys midre resten av runden. Det var ganske flaut, men litt morsomt i ettertid. I år var det Tora og Mathilde som delte på og være Lucia! Nå har jeg nettopp kommer hjem etter 2 timer med Lucia synging. Knærne er vonde, stemmen er sliten, kroppen er utslitt og beina mine værker! Jeg skal aldri gå 2 timer på hardt gulv med ballerina sko igjen for å si det sånn! Haha

-Stine

Innkjøp fra London

Jeg konsentrerte meg mest om å kjøpe julegaver da jeg var i London. Derfor kjøpte jeg alle julegavene jeg skulle kjøpe først.
Julegavene kan jeg ikke vise på bloggen, men det jeg kjøpte til meg selv skal jeg vise dere her. 


Love genser og hjerte genser fra Primark, stripete genser fra Forever 21. Kjole fra H&M og blazer fra Primark.  
 


Ugle t-skjorte og skjørt fra Primark, grønn skjorte fra Forever 21. 
 


De to første fra Victoria Secret og de tre siste fra 17 (kjøpt på boots apotek) The 17 smokey eye palette: fikk jeg med når jeg kjøpte neglelakkene fra 17. 
Øyenskyggepaletten og fake øyevipper: fra Primark
Lipgloss: fra Victoria SecretKjøpte som dere ser en del gensere, og det er det EN grunn til. Det er så himla kaldt i Norge og så dum som jeg er har jeg nesten ingen tjukke og varme gensere.
I tillegg fant jeg julekjolen min. Jeg gleder meg kjempe masse til å bruke den på julaften.
De falske øyevippene skal jeg bruke på nyttårsaften, men jeg må finne ut hvordan man tar de på først. 

Hva likte dere best?

-Stine  

 

Borte bra, men hjemme best!

Selv om det var utrolig koselig i London, er jeg glad for å være hjemme igjen. Vi skulle nok ha hatt litt mer tid, så vi kunne shoppet mer, men samtidig blir man kjempe sliten av å traske opp og ned oxford street i 2 dager. Jeg har også fått shoppet en del. Det meste er julegaver, så de kan jeg ikke vise på bloggen, men resten av innkjøpene kommer i morgen. Tenker at jeg skal lage et innlegg med bilder fra London også. Vet ikke om det kommer i morgen eller torsdag, siden det spør litt om jeg får tid eller ikke. Jeg har nemlig en tentamen igjen, og den er i Medier og Kommunikasjon. Vi har om reklame begreper og analyse og det er vanskelig. 

Nå må jeg tilbake til samfunnsfag leksa mi for at jeg skal få levert den innen i kveld. Hvis dere lurer skal jeg skrive en artikkel om terror. Da har jeg valgt å skrive om IRA, som står for den irske republikanske arme. I korte trekk handler saken om uenighetene mellom republikanerne og lojalister i Nord-Irland. Disse uenighetene hadde sin mest brutale periode på 60-tallet, men er fortsatt aktuelle i dag. Mye på grunn av at Nord-Irland forsatt ikke regnes som er egen stat og det var det som i første omgang skapte problemene. 

Slenger med et bilde fra forrige gang jeg var i London. Dette ble tatt foran Westminister Abbey! 

Stine <3 
 

London <3

Gjett hvem som skal til London i morgen? JEG!! 
London er desidert min favoritt by. Det er så utrolig koselig og fint der. Alle husene ser veldig gamle ut, men samtidig er det det som gjør det så koselig.

Jeg har vært i London flere ganger før, sist gang i påskeferien. Og nå skal jeg på en etterlengtet shopping tur dit igjen. Denne gangen skal jeg med familien, kjæresten, tvillingsøsteren hans og en felles kompis. Det skal bli kos. I tillegg skal jeg møte en venninne, som er på utveksling i England. Hun kommer for å møte oss i London i morgen. Jeg savner henne kjempe masse, så det skal bli godt å se henne igjen. Har jo ikke sett henne på et halvt år. 

 

-Stine 

Da skal det blogges!

Hei! 

Nå har jeg fått meg blogg og da skal det blogges. Jeg har hatt to blogger før, men det endte med at jeg blogga veldig sjeldent. Denne gangen skal ikke det skje, siden jeg og Gitte (Birgitte) ble enige om at vi skulle blogge minst 3 dager i uka i starten også bli mer aktive etter hvert. Hvis vi ikke gjorde det skyldte vi den andre personen 50 kroner og det vil vi jo ikke..

.. Og forresten heter jeg Stine, er 17 år og går på Medier og kommunikasjon 2. året. Slenger med et fint bilde fra skolen i stad. Det er meg helt til venstre, Martine (som hadde veldig lyst til å komme på bloggen) og Ida. 

- Stine  

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)