Mote

Be different, be you

I want this


Tenkte å starte med ukentlig "I want this", hver tirsdag! :) 

Keep calm its friday

I dag har vi jobbet med mediefagsprosjektet på skolen. Jeg og Albertine lager en holdningskampanje for anorexia og bulimia. Den handler om at man skal være fornøyd med seg selv og kroppen sin. I dag tok vi noen bilder, og i samme slengen tok jeg noen outfit bilder. Jeg kan vise de andre bildene vi tok i et annet innlegg hvis dere er interessert i det. 

-Hva synes dere om antrekket?  

Dagens outfit!

På skolen jobba vi med mediefag hele dagen og i og med at jeg har valgt grafisk, satt jeg og jobbet på macen store deler av dagen. Bortsett fra i første time, hvor lærerne satt på en dokumentarfilm som kunne vært spennende, hadde lyden vært bra og teksten bedre. Halve trinnet sovna, inkludert meg.. 

Men jeg, Gitte (endaenblogg.blogg.no) og Albertine gikk ut for å ta bilder i en av pausene og da ble det noen outfit bilder i dag også. Nå skal jeg trene, dusje, lage middag og se på tv-serie (Pretty little liars).. Skal med andre ord ikke gjøre så mye spennende.. haha 

Hva synes dere om antrekket? <3  

Army girl

Vi har ikke gjort noe spennende på skolen i dag.. For å si det rett ut har det vært sinnsykt kjedelig, men jeg har fått tatt outfit bilder i dag, som jeg tenkte å vise dere! 


Bukse og genser fra Cubus, mobilveske dra Kappahl. 

- Hva synes dere? 

Innkjøp fra London

Jeg konsentrerte meg mest om å kjøpe julegaver da jeg var i London. Derfor kjøpte jeg alle julegavene jeg skulle kjøpe først.
Julegavene kan jeg ikke vise på bloggen, men det jeg kjøpte til meg selv skal jeg vise dere her. 


Love genser og hjerte genser fra Primark, stripete genser fra Forever 21. Kjole fra H&M og blazer fra Primark.  
 


Ugle t-skjorte og skjørt fra Primark, grønn skjorte fra Forever 21. 
 


De to første fra Victoria Secret og de tre siste fra 17 (kjøpt på boots apotek) The 17 smokey eye palette: fikk jeg med når jeg kjøpte neglelakkene fra 17. 
Øyenskyggepaletten og fake øyevipper: fra Primark
Lipgloss: fra Victoria SecretKjøpte som dere ser en del gensere, og det er det EN grunn til. Det er så himla kaldt i Norge og så dum som jeg er har jeg nesten ingen tjukke og varme gensere.
I tillegg fant jeg julekjolen min. Jeg gleder meg kjempe masse til å bruke den på julaften.
De falske øyevippene skal jeg bruke på nyttårsaften, men jeg må finne ut hvordan man tar de på først. 

Hva likte dere best?

-Stine