Sminke og negler

my nails!

Dette er det negledesignet jeg tok på forigedagen, da jeg hadde spadag. Jeg så på en video på minmote.no hvor hun dama som lakket neglene hadde dette designet. Egentlig ville jeg ha det modellen hadde, men uten å ha fargene gikk ikke det.. MEN jeg kjøpte fargene jeg trenger til det i går, så i løpet av helgen skal jeg prøve det ut. 


Disse fargene (minus den helt til venstre) trenger jeg til dette designet: Her ser dere forresten også desginet jeg har på neglene mine nå :) 

- Hva synes dere? 

Dagens negler

Egentlig burde jeg si ukas negler, siden jeg tok på denne neglelakken på lørdag. Disse bildene har jeg tatt i dag, så den holder utrolig bra. Det eneste dumme er at det tok utrolig lang tid før den tørka på grunn av den glitterklumpen på tuppen. Men da den endelig tørka var jeg veldig fornøyd. Denne gangen har jeg heller ikke på top coat, som hadde gjort at den holdt enda bedre..  


Men nå skal jeg se videre på Idol. Jeg bare elsker Idol. Har sett alle sesonger, og gledet meg som en unge før denne sesongen starta. I tillegg digger jeg alle dommerne, noe som gjør det enda bedre. hehe.. 

-Hva synes dere om neglene og liker dere Idol? 

Caviar Nails

Som jeg fortalte dere i går skulle jeg ta på neglelakk. Her er resultatet.

Først tok jeg på base coat fra Depend. Da den hadde tørket tok jeg på et lag med svart neglelakk fra Gina Tricot. Før jeg gjorde det hadde jeg satt fram en boks og passet på at perlekrukken var åpnet. Med en gang jeg var ferdig med å ta på den svarte neglelakken drysset jeg perler over, slik at de festet seg til neglelakken. Hvis dere ikke helt forstod det (som er fullt forståelig) kan dere se på videoen nedenfor. Det var denne videoen jeg så på da jeg skulle gjøre det. 

-Hva synes dere om Caviar nails?