Stine og Katta

Upsi

Heihei!

Jada, da glemte jeg bloggen litt, er litt uvant.  Katta har nå stikket av til Italia så derfor fant jeg ut at jeg måtte ta meg av resten av bloggingen til Stine kommer hjem. 

I går gjorde jeg ikke så veldig mye. Det er ikke så veldig mange som er hjemme for tiden. Men jeg fant tilslutt en som var hjemme, Christine. Christine går også på kor sammne med Stine og meg. Vi gjorde ikke så veldig mye i går, men vi prøvde å finne ut om det var flere hjemme, men det var det ikke. Dagen endte egentlig med at vi begynte å kaste vannballonger på hverandre, noe som var kjempe gøy, hh. Senere på kvelden var vi på løpetur, vi avslutta turen med et bade i Ulsrudvann, det var kjempe varmt så det var kjempe deilig å bade. Der møtte vi også en beskjent som vi bada og snakka med. 

Har ingen nok ingen bilder fra i går.

 

-Stine

Smoothie

Heihei! 

I dag måtte bloggerne prøve og være gode forbilder. Forrige gang vi annbefalte noe ble det micro-brownis og derfor ble det noe sunt i dag. Og valget ente på smoothie. Vi har blitt litt for inspirert av sisteplass. Men husk av smoothie er sunt, raskt og godt. Vi har bare prøvd oss litt fram, men vi skal prøve å gi dere vår oppskrift. Vi har fått god hjelp av Ina og Emma, takk for hjelpen.

Dette trenger du:Vi brukete ca 1 dl frossne blåbær

Vi brukte ca 1/2 pakke med skogsbær-blanding fra rimi (reklame), og 1/2 pakke jorbær fra rimi (reklame), som vi glemte og ta bilde av. Sorry rimi, nå sponser du vel ikke oss lenger :(Siden vi ikke hadde smoothie-maskin brukte vi blender, noe som gikk helt fint. Vi bruke også litt yoghurt, endel melk og endel appelsin juice.Sånn ble resultatet, nam nam!

Mester kokkene
-Stine og Katta

 

Har dere noen gode smoothie oppskrifter som vi kan teste ut?

 

 

 

 

Summervacation

 

Hei!

Tenke jeg kunne fortelle dere litt om hva jeg skal gjøre rsten av ferien siden jeg ikke har noe annet å blogge om. Akuratt nå er vel katta midt i Strømstad sentrum for å løpe et løp, flinka. Men for min del drar jeg ikke til utlandet før torsdag. Da skal jeg og familien dra til Island og så til New York. Gleder meg kjempe masse. Jeg har jo vært i Usa før, men aldri i New York. Jeg skal først være på Island i 3 dager eller no og så drar vi videre vestover til Usa. I New York skal vi være i 1 uke før vi tar flyet hjem. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men regner med at det blir veldig mye shopping i Usa. Etter vi har kommet hjem tror jeg vi skal på hytta. Håper det blir litt varmere i Norge til den tid. 


Tror vi i hvertfall skal bade i en sånn varmekilde på Island, blir morro.

 

 


Times square er i hvertfall et sted vi skal besøke.

 


Å dra til Ellis Island er også noe jeg tror vi skal. 

 

 


Og den siste delen av ferien skal jeg på hytta. Den ligger på Hvaler så gleder meg til lange, late dager der. 

 

 

Hva skal du gjøre i ferien din?


- Stine

 

 

Faila sminke

Hei alle søte lesere!

I dag har jeg og Ina lekt bloggere. Vi skulle egentlig spille inn en sminke video, men vi endte bare med å ta bilder. Emma meldte seg frivillig til å være modell, ikke akkuratt et smart valg. Jeg og Ina er helt blanke når det gjeller sminke, så resultatet ble ikke akkuratt noe å skryte av. Det endte opp med en haug med sminke slengt ut over trynet til Emma. 

Her er alt vi fikk leke med:

Før:

Etter:
- Katta og Ina

 

Hva synes dere om resultatet? haha

Micro-brownis

Hallo alle sammen!

I dag har vi laget micro-brownis og vi hadde tenkt og vise dere hvordan vi gjør dette. Det er super lett og lage, og det tar ca bare 3 minutter. I tillegg smaker det himmelsk. Vi har selv lagd micro-brownis mange ganger og vi synes det fortsatt er kjempe godt. Ingridiensene har du som regel hjemme, så det er en grei oppskrift og bruke når du har lyst på noe søtt.  Håper dere liker oppskriften og kommer til  å bruke den masse:Dette er alt du trenger:

2 ss smør

4 ss hvetemel

4 ss sukker

1/2 ts bakepulver

2 ss melk

2 ss kakao

1 ganske stor kopp

 Smelt smøret i microen, i ca 1 min

Ha i resten av ingridienseneRør godt, til det blir ser sånn ut, husk og røre godt i bunnen før du setter koppen inn i mircoen. La den stå i microen ca 1 min på høy varme. Nå kan du nyte en god micro-brownis, kos deg!

 Vi er helt sjef, fjortizz much, stjerne kokker!
- Stine og Katta

 

Tror du kommer til å prøve denne oppskriften? 


Sommerferie planer

Halla!

Hadde bare tenkt til å slenge inn ett innlegg før jeg stikker til båten til Ina. Jeg og Ina skal nemmelig seile til sverige med familien hennes og løpe ett løp der. Så Stine får ta seg av mye av bloggingen mens jeg er vekk. Tror det blir litt harry handling på veien hjem fra Sverige, eller håper i hvertfall på å få med meg litt godteri! 

Sommer dere karnsje har skjønt har jeg vært i palma med koret, hvor Stine x2 går. Vi hadde det kjempe koselig, savner det masse!!

Som jeg fortalte over skal jeg til Sverige med Ina, blir koselig, synes det er sååå koselig å være på båten!Rett etter jeg har kommet hjem fra Sverige drar jeg og familien min til Italia og Cinque Terre. Blir så delig, med litt mere sol og sommer. Vær gudene er ikke akkuratt på vår side her i Oslo.


Videre bærer det til Snåsa og bondetlandet, der skal jeg finne meg nye bestevenner. De må nok mest sannsynelig være kuer, siden det nesten ikke er mennesker der, hvertfall ikke normale. Det kan jo være jeg er heldig og finner en gris. 

Siste feriemål før vi reiser hjem er sunnmøret, hvor jeg skal besøke familien. Resten av ferien skal jeg bruke godt hjemme.

 

-Katta

 

Hvordan er sommerferie planene deres?

 

 

Don't do this at home

Hei søte deg!

Siden ingen av leserne gadd å kommentere, måtte vi søke på nettet etter ideer. Vi fant en del videoer og ting vi kunne gjøre, men mange av disse blir litt vanskelige å fullføre. Derfor ble det ikke noe innspilling av må gjøre videoen, men vi får se om vi tar det senere i uka. Noen av videoene var bare så hysterisk morsomme så de måtte ut på bloggen, - flinke bloggere!! I dag leker vi fjortisbloggere, noe som dere sikkert merker, haha!

Her er noen snutter av en litt dum dame som har noen challengers, ikke gjør dette hjemme! Dere kan godt spole litt ut i videoene. Here you go:

God morgen

Hei alle sammen! 

I dag skal vi prøve å filme må gjøre videoen. Vi har ikke fått så velig mange ideer, men vi finner sikkert på noe. Det er bare å komme med flere ideer hvis dere har. Vi er heller ikke så flinke til å filme og redigere, så vi får hjelp av venn. Blir sikkert bra, og vi håper at videoen kommer ut i løpet av uka. Vi får håpe på at det blir fint vær. I år har vi jo ikke akkuratt den sommeren vi håper på, hvertfall ikke her i oslo. Vi får håpe at sola kommer snart. Sånn at alle skal få en fin sommer i år å. 

Hvert år har vi vår egen sommersang på kor tur og i år landet vi på vannski. Dette gir i hvertfall oss sommerfølelse:

 

Hvem får ikke sommerstemning av denne sangen? 

- Stine og Katta

 

Summer feeling

Hallo! 

Jeg tenkte jeg skulle slenge inn ett innlegg til i dag. Jeg vet ikke hva som får deg i sommer følelse eller sommermodus? Jeg får i hvertfall sommerfølelse og sommerstemning av dette her:


 

Sene kvelder, med solnedgangEndelløse lange strender 

Late og lange dager på hytten


 

En god bok (dette er faktisk den boken jeg leser nå, og jeg kan annbefale den)

 

Og sist, men ikke minst sol, varme og bading

 

 

Håper alle har og får en super sommer!

-Katta

Gjestebloggerene


Heihei!

Nå sitter Stine på flyet til Spania, god tur! Vi skulle bare innom for å si hei til bloggen. Det har seg sånn at vi skal blogge for Stine mens hun er i Spania. Vi har aldri blogga før, så dere må ikke forvente alt for mye. Vi har tenkt til å filme en må gjøre video, så det er bare å komme med forslag til filmen. Ellers så har vi ikke så mye ideer, så vi er åpne for flere. Vi gleder oss til å blogge og håper Stine ikke hater oss altfor mye etter dette. Siden dere ikke kjenner oss så godt. Så tenkte vi av vi skulle begynne og fortelle litt om oss selv:

Jeg heter Katarina (katta) og er 14 år. Jeg løper friidrett og går på ski. Jeg synger i kor med Stine x2. Jeg elsker og være med venner.

 

 Jeg heter Stine og er 15 år. Jeg løper også friidrett og går på ski og synger i kor. Fritiden min blir brukt til å være med venner.

 
Har dere noen ideer til må gjøre video?

- Stine og Katta

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits